Brozek'e kardeş piyangosu

Güncelleme Tarihi:

Brozeke kardeş piyangosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 10:39

Trabzonspor Polonyalı forvet Pawel Brozek'le birlikte aynı takımda forma giyen kardeşi Piotr Brozek'i de transfer etmek için son aşamaya geldi.

Haberin Devamı

Bordo - mavili takımın büyük oranda anlaşma sağladığı Polonyalı forvet oyuncusu Pawel Brozek'in transferinin bir iki gün içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor. Uzun zamandır bu oyuncuyu takip eden Trabzonspor yönetiminin, Wisla Krakowlu yöneticilerle yaptığı görüşme sonucunda Pawel Brozek'in yanı sıra aynı takımda forma giyen sol kanat oyuncusu kardeşi Piotr Brozek'in transferinin de sonlandırılabileceği belirtildi. Polonya gazetelerinin iddiasına göre Trabzonspor'un bu transferleri yüzde 90 oranında sonlandırdığı, iki futbolcu için Wisla Krakow'a 4 milyon Euro ödeneceği iddia edildi.

CALE'DEN BÜYÜK JEST

Trabzonspor'da tüm yabancı oyunculara 2 Ocak'a kadar izin veren Teknik Direktör Şenol Güneş, geciken futbolcuları affetmeyecek. Ancak sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle fazla forma giyemeyen Glowacki, "Ben yeterince dinlendim. Artık çalışmam gerek" diyerek dün akşam kampa katıldı. Hırvat futbolcu Cale de, 2 Ocak'a kadar izinli olmasına karşın, "Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu önemli yolda kenetlenmeliyiz" diyerek kampa dahil oldu. Cale ve Glowacki'nin bu davranışı bordo - mavili ekipte beğeniyle karşılandı.

Haberin Devamı

AHMET KOÇAK MAÇA DAVET EDİLDİ

Almanya'nın Ausburg şehrinde "A - TS - 61" nolu plakaya ulaşmak için tam 17 yıl bekleyen ve bu plaka aşkı ile gazetelere konu olan fanatik gurbetçi taraftar Ahmet Koçak, Trabzonspor Divan Kurulu tarafından arandı. Başkan Sadri Şener'in isteği ile Trabzon'da bir maça davet edilen Koçak'ın, kulübe onur üyesi yapılmasının da gündemde olduğu öğrenildi. Koçak, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki 35 milyon TL'lik Milli Piyango bana çıksa bu kadar sevinmezdim" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!