Brittany Murphy'nin hayatıtelevizyon filmi oldu

Güncelleme Tarihi:

Brittany Murphynin hayatıtelevizyon filmi oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 11:29

32 yaşındayken hayatını kaybeden ABD'li aktris Brittany Murphy, ölümünden 5 yıl sonra bir filmle anılıyor. 'Brittany Murphy'nin Hikayesi' adlı televizyon filmi, oyuncunun trajik hayatının detaylarını anlatıyor.

Haberin Devamı

'Sin City', 'Just Married', 'Scary Movie' gibi dünyaca ünlü onlarca filmde rol alan ve kariyerinin en parlak döneminde 32 yaşındayken hayatını kaybeden Brittany Murphy'nin yaşamı film oldu.

Brittany Murphynin hayatıtelevizyon filmi oldu

'Brittany Murphy'nin Hikayesi' adlı televizyon filminde, oyuncunun annesiyle, eşiyle ve basınla olan ilişkisi anlatılıyor. Depresif ruh halinin eşlik ettiği başarılı kariyeri ve aşk hayatı derinlemesine inceleniyor. Murphy'yi Amanda Fuller canlandırıyor.

5 AY SONRA KOCASI ÖLDÜ

Brittany Murphynin hayatıtelevizyon filmi oldu

Haberin Devamı

Brittany Murphy, 20 Aralık 2009 sabahı Hollywood'daki malikanesinde, duşta ölü bulunmuştu. Aşırı doz uyuşturucudan öldüğü iddia edildiyse de, otopsiden sonra ölüm sebebinin, zatüree hastalığına karşı kullanılan reçeteli ilaçlar olduğu kesinleşti. Yaklaşık 5 ay sonra oyuncunun senaryo yazarı eşi Simon Monjack da aynı evde ölü bulundu. Bu evde bir zamanlar Britney Spears da oturmuştu.

İŞTE O FİLMİN FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!