Brezilyalı model Boğaz’da

Yaz gecelerinin en popüler adreslerinden Sortie’de eğlence kışın da devam ediyor.

Haberin Devamı

Sekiz yıldır Boğaz’da hizmet veren ve geçtiğimiz haftalarda kışlık mekanını da hizmete sokan kulüp, bu yeniliği özel bir çekimle ilan etti. Kışlık adresin yüzü Brezilyalı model Fernanda Dal Forno oldu. Forno, kışlık Sortie’de Atıl Kutoğlu’nun tasarımlarıyla Tamer Karakulak’ın objektifine poz verdi. Aylin Doldos’un moda editörlüğü yaptığı çekimlerde Erdal Bektaş da Forno’nun saç ve makyajına imza attı.

Meyhane açıyor

Uzun yıllar Bodrum’da kendi adını taşıyan balık restoranıyla hizmet veren Melek Boz, yıllar sonra İstanbul gecelerine dönüyor. Nişantaşı’ndaki, Mertol Tamtabak’ın sahibi olduğu Venge Kebap’ın alt katında Sarraf adında bir meyhane açmaya hazırlanan Boz, mekânda konuklarını elleriyle yaptığı mezelerle ağırlayacak.

Akrep’ten şarkılar

Bağdat Caddesi’nde hizmet veren Dijon Bistro Bar, lezzetleri kadar eğlenceli geceleriyle de çok konuşuluyor. Ünlü tenor Çağrı Köktekin ve İhsan Kayral’ın ardından Akrep Nalan da mekânın zengin sahne programına dahil oldu. Akrep Nalan, 19 Ocak’tan itibaren her perşembe Dijon’da dinleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Pazar eğlencesi

Hip-hop’ın tanınan DJ’lerinden olan ve ‘Mixtape Kral’ı olarak anılan Tony Touch, yarın akşam Supper Club’da hayranlarıyla buluşacak. Meraklısına duyurulur.

Zeynep Mutlu ben mutlu

İlker İnanoğlu, geçen hafta öpüşürken görüntülendiği sevgilisinin adını “Adı bende saklı diyerek” açıklamamıştı. Ancak daha sonra meçhul güzelin Zeynep Mutlu olduğu ortaya çıkmıştı. Sevgilileri önceki akşam Ortaköy’deki Zuma’da gördüm. Yemek yiyen çift, daha sonra Bebek’teki Lucca’da arkadaşlarıyla buluştu. İnanoğlu, ilişkisi hakkındaki sorular üzerine, “Zeynep Mutlu, ben mutlu. Daha bir şey söylemeye gerek var mı” dedi.

Sanat eseri mücevherler

Portakal Sanat ve Kültür Evi, ‘Çağdaş Batı Sanatı’nın Ustaları’ başlığı altında, mücevher tasarımlarını önceki akşam Nişantaşı’ndaki merkezinde tanıttı. Sergide, Alexander Calder, Anish Kapoor, Damien Hirst, Claude Lalanne, Marc Quinn ve Tim Noble & Sue Webster’ın mücevher tasarımları tanıtıldı. Sergideki eserler, 13-28 Ocak’ta Portakal Sanat ve Kültür Evi’nde satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Londra eğlencesi

W Lounge’taki “Absolut Elyx Glamorous Cities” adlı parti serisi, “London Glamour” ile başladı. Mekânda dekorasyondan müziklere, kokteyllerden kostümlere kadar Londra eğlence hayatı yansıtılmaya çalışıldı.

Kafalar karıştı...

Hande Yener, önceki akşam Asmalımescit’teki Zilly Pera’da doğum gününü kutladı. Ece Erken, partiye Demet Akalın’ın eski eşi Önder Bekensir’le katıldı. Erken, kapıda muhabirlerin beklediğini görünce Bekensir’in aracından inip hızla mekâna girdi. Bekensir ise görüntülenmemek için mekânın arka tarafına yöneldi, ancak objektiflerden kaçamadı. İçeride birlikte eğlenen ikili, partinin sonunda Zilly Pera’dan ayrı ayrı çıktı. Bekensir, gecenin ilerleyen saatlerinde Twitter’da yanında Ece Erken’in olduğu bir fotoğrafı paylaştı. Bu arada Demet Akalın’ın Yener’e partiye katılacağını söylediği, ancak Bekensir yüzünden fikrini değiştirdiği öğrenildi...

Haberin Devamı

Sabaha kadar eğlence

Yönetmen Abdullah Oğuz ve oyuncu sevgilisi Selin Demiratar, önceki akşam W Otel’deki partiye katıldı. Gece boyunca dans edip eğlenen ikili, mekândan Tilda-Erol Tezman çiftiyle ayrıldı. Oğuz aracın ön koltuğuna, Demiratar ise Tezman çiftiyle arka koltuğa oturdu. Demiratar, Erol Tezman’ın muhabirlere yaptığı sempatik hareketleri görünce gülme krizine girdi. Ekip, eğlenceye başka bir mekanda devam etti.

Melek’in Yunan aşkı

Melek Baykal, Star TV’de yayınlanan “Melek” isimli programında dün sabah Pelin Batu’yu ağırladı. Batu yayında Yunanca şarkı söylerken duygulanan Baykal, genç oyuncuya “14 yıl önce bir Yunan’la büyük aşk yaşadım. Beni efkarlandırdın” diyerek iç çekti.

Yazarın Tüm Yazıları