Brad Pitt geliyor

Lale-Hayri Yazıcı çifti, Uludağ’ın ardından Bodrum’da da Grand Yazıcı Otel’i hizmete sokmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

The Marmara Otel’in yanındaki arazide konumlanan Grand Yazıcı Bodrum Otel’in açılışı, 23 Nisan’da yapılacak. Geçtiğimiz gün Uludağ’da görüştüğüm Lale Yazıcı, 12 ay boyunca açık kalacak olan bu yeni otelin, özellikle sağlık ve spa merkeziyle adından söz ettireceğini söyledi. Spanın, dünyaca ünlü bir markanın adı altında hizmet vereceğini belirten Lale Hanım, “Bu ünlü spa zincirinin müdavimlerinden biri de Brad Pitt. Ünlü aktör, gittiği tatil beldelerindeki spa’ya mutlaka uğruyor. Brad Pitt, haziran ayında Bodrum’a gelecek ve bizim otelimizde konaklayacak” dedi.

Bağışlar Diyarbakırlı öğrencilere

Nadire ıçkale, 24 şubat’ta dostlarından oluşan bir grubu umreye götürüyor. Her yıl umre turları düzenlediğini söyleyen Nadire Hanım, “10 günlük umre gezisinde önce Medine, ardından Mekke’ye gidiyoruz. Bu seferki umre gezisine katılacak olanların yapacakları bağışları, Di-yarbakır’daki üniversite öğrencilerini okutmak için Diyarbakır Tanıtım ve Kalkınma Vakfı’na bırakacağız” diye konuştu.

Görünmez kaza

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da Aslı-Altuğ Başar çiftine rastladım. Altuğ Bey, gün boyu kayak yaptı. ıyi bir kayakçı olduğunu bildiğim Aslı Hanım ise eşini izlemekle yetindi. Aslı Hanım, neden kaymadığını sorduğumda, evde perdeleri asarken çıktığı sandalyenin devrilmesi sonucu düşüp sağ ayak bileğini incittiğini söyledi. Başar, incittiği ayağına rağmen, Uludağ’a gelip eşini yalnız bırakmamıştı...

Aşk tatili

Hafta sonunu Uludağ’da geçirenler arasında Emre Kütük ve sevgilisi Esra Ergintuğ da vardı. Sevgililer, Gülay Kamaz’ın işletmeciliğini üstlendiği Mountain Chalet Otel’de konakladı. Keyifli geçen iki günün ardından, pazar günü ıstanbul’a döndü.

Sanat severlere

Ressam Ali Kotan’ın eserleri, 21 Ocak’tan itibaren Nişantaşı’ndaki Sofa Hotel’in sanat platformu Art*8 Lounge’da sergilenmeye başlanacak. 20 şubat’a kadar devam edecek sergi, pazartesi hariç her gün 12.00-19.00 saatleri arasında gezilebilir.

Aşk öpücükleri

Çiğdem Kayalı ile sevgilisi Uğur Güven de hafta sonu Uludağ’daydı. Pazar sabahı kahvaltı yaparken gördüğüm ikili, liseli aşıklar gibi birbirlerini öpücüklere boğdu. Sevgilisinin üzerine titreyen Kayalı, onunla bir çocukmuş gibi ilgilendi, hatta Güven’e kendi elleriyle yemek yedirdi...

Tüzün Floransa Bienali’nde

Haberin Devamı

Ressam Gülgün Tüzün, Garanti Bankası ve Mapfre Genel Yaşam Sigorta sponsorluğunda, dünyanın en kapsamlı çağdaş sanatlar sergisi olan Floransa Bienali’ne katıldı. ıtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen ve sadece seçici komitenin uygun gördüğü sanatçıların katılabildiği bienalde, Tüzün, katran, altın tozu, akrilik kullanarak geliştirdiği tekniği ile yaptığı çalışmalarını sanat severlerin beğenisine sundu.

Dağda doğum günü

Ozan şer, yeni yaşını hafta sonu Uludağ’da kutladı. Ozan Bey; eşi Bahar Hanım, oğulları Ozan Can ve Hasan’la birlikte mütevazı bir doğum günü kutlaması yapmayı tercih etti. Ozan Şer, kutlama gecesi geç vakitlere kalmadan odasının yolunu tuttu...

Eğlence zamanı

Haberin Devamı

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Yönetim Kurulu üyesi gazeteciler, geçtiğimiz gece Zorba Taverna’da düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi. ıkinci kez başkan seçilen Sinan Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede, Göknur sahneye çıktı.

Yeni şube Anemon’da

Sanitas SPA’nın yeni şubesi, geçtiğimiz hafta Eskişehir’deki Anemon Otel’de görkemli bir davetle açıldı. Sanitas SPA Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Balta ve ekibinin ev sahipliği yaptığı davete, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Yılmaz Büyükerşen’in yanı sıra ıstanbul ve Antalya’dan pek çok seçkin isim katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları