Bozyazı'da iftar

Güncelleme Tarihi:

Bozyazıda iftar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 14:31

Bozyazı'da iftar

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan etkinlikleri Bozyazı ilçesine taşındı.

İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Bozyazı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar programı öncesinde alanda masaları tek tek dolaşan Başkan Kocamaz, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.
İftarda konuşan Kocamaz, "Ramazan yardımlaşma, birleşme, bütünleşme, kaynaşma ayıdır. Tokun açın halinden anladığı ay. Rahmetin gökten sağanak sağanak yağdığı bir ay. İşte böyle bir ayda sizlerle bir kere daha beraber olmaktan çok büyük bir onur duyduğumu belirtiyor ve yüce Rabbime binlerce kez şükrediyorum. 2014 yılından bu yana sizlerle beraber bu yoları yürüyoruz. Mersinimizi bütün ilçeleri ile birlikte ayağa kaldırma gayretini güdüyoruz. Bugünde ülkemizin çok zor bir dönemeçten geçtiği bu günlerde bir seçimle karşı karşıyayız. Yapılacak çok hizmet var. Bir kez daha Ramazan ayınızı tebrik ediyorum" dedi.
İftar yemeği sonrası Ramazan ayına özel hazırlanan etkinlikler kapsamında Yunus Emre'yi canlandırarak tasavvufi şiirler seslendiren Sezai Yeşilyurt ve ardından sahne alan Kaya Kuzucu, Aşık Sefai ve Selami Durmuş birlikte verdikleri konser ile vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.
Etkinlikte ayrıca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı tarafından şiirler okundu.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!