Bozyazı’da Bozulan Yollar Yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Bozyazı’da Bozulan Yollar Yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 11:31

BOZYAZI İLÇESİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TAHRİP OLAN YOLLARIN YAPIMINA BAŞLANDI. BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BALLI (KASKETLİ), YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Mersin’in Bozyazı ilçesinde kanalizasyon çalışmalarından dolayı tahrip olan yolların yapımına başlandı.
Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapımına başladıklarını belirten Başkan Ballı, “Bozyazı sınırları içerisinde kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan yollarımızı asfaltlayacağız. Atatürk Bulvarı, Mustafa Deniz Caddesi, Şehitler Caddesi, Hilmi Ergenekon Caddesi gibi trafik yoğunluğu olan caddelere sıcak asfalt yapılacak” dedi.
Acil olarak yapılması gereken Bozyazı Devlet Hastanesi yol güzergahı Şehitler Caddesi’nde sıcak asfalt dökümüne başladıklarını, Atatürk Caddesi ile Mustafa Deniz Caddesi’nin sıcak asfaltını Kurban Bayramı öncesi dökeceklerini ifade eden Ballı, “Asfalt yol çalışmaları birkaç koldan birden devam ediyor. Beyreli Mahallesi ve Denizciler Mahallesi’nde yolların zemin sıkıştırılması yapılarak asfaltın alt yapısı tamamlandı. Atatürk Bulvarı, Mustafa Deniz Caddesi’nin mevcut parkelerini söküyoruz. Caddenin yağmur suyu ve sel taşkınlarından zarar görmemesi için gerekli yerlere menfez ve ızgaralı kanal yapma çalışmalarımız devam ediyor, sıcak asfalta hazırlanıyor” diye konuştu.
İlçenin içme suyu, kanalizasyon atık su arıtma gibi altyapısını bitirme aşamasında olduklarını dile getiren Ballı, “Bundan sonra planlarımız ve çalışmalarımız şehrimizin üst yapısı ile ilgili olacaktır. 2 yıldır kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yollara sabreden, çilesini çeken Bozyazı halkına sabrından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!