Bozüyük’te Seyir Terasına ’Şehit Mustafa Özdemir’ İsmi Verildi

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük’te Seyir Terasına ’Şehit Mustafa Özdemir’ İsmi Verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 14:01

ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde oğulları Şehit Mustafa Özdemir’in adının verildiği seyir terasını gezen aile duygulu anlar yaşadı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük’ün ilk Seyir Terası Yediler Mahallesi’nde yapılarak geçtiğimiz hafta düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçmişti. Bozüyük Belediyesi’nin Bozüyüklü şehidin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla seyir terasının adını’Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası’ koymuştu. Adı verilen seyir terasını ilk kez ziyaret eden şehidin ailesini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu karşıladı. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, şehidin adını yapılan projede yaşatmak istediklerini belirterek, "Haberini aldığımızda bizler de çok üzüldük. Şu anda şehidimiz için elimizden bir şey gelmiyor. Ona ancak dualarımızı gönderebiliyoruz. Tesisimiz burada var olduğu sürece, şehidimizin adı da tesisimizle birlikte uzun yıllar yaşasın istedik” dedi.
Şehidin ailesi de buraya oğullarının adının verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “bu davranışınız bizleri onurlandırdı. Çok güzel bir tesis olmuş. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederiz” diye duygularını dile getirdi.
Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu misafirlerine çay ikramında bulunarak onlarla bir süre sohbet etti. Şehidin ailesi yenilen akşam yemeğinin ardından ikamet ettikleri Eskişehir’e hareket etti.
Dedesi Bozüyük’lü olan ve Eskişehir’de ikamet eden Şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir 6 Eylül’de Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısında 16 arkadaşı ile birlikte şehit edilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!