Bozüyük’te Park Tahribatının Önüne Geçilemiyor

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük’te Park Tahribatının Önüne Geçilemiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 15:02

PARK TAHRİBATI

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan çocuk parklarının tahribatının önüne geçilemiyor.
Daha önce Yediler mahallesi ve Yeşilkent’teki parklar tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmişti. Son olarak yine Yeşilkent mahallesindeki tematik parklardaki masal kahramanları ile Yediler mahallesi 592.’inci sokaktaki oyun grupları kırılıp yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Daha kısa bir süre önce belirli aralıklarla gerçekleştirilen park tahribatlarının failleri bulunamazken, yaşanan son saldırı vatandaşlar tarafından öfkeyle karşılandı. Ortak kullanım alanlarına yönelik yapılan bu saldırı mahalle sakinleri tarafından da üzüntü ile karşılanırken böyle çirkin bir davranışa anlam veremediklerini belirttiler. Mahalle sakinleri bu olayı kınarken, parklara zarar verenleri gördüklerinde belediyeye ya da emniyete bilgi vermelerini isteyen yetkililer, son günlerde parklara yapılan saldırıların arttığını belirterek vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmalarını istediler. Saldırıların aynı mahallelerde ve belirli aralıklarla devam ediyor olmasının komplo teorisini akıllara getirdiğini kaydediliyor.
SALDIRILARI YAPANLAR BULUNSUN
Bozüyük’te yaşayan ve yapılan her hizmetten faydalanan vatandaşlar olarak ilçeye yapılan tüm yatırımlara sahip çıkılması gerektiğini belirten mahalle sakinleri "Yapılan her yatırım bizim için, yavrularımız için yapılıyor. Lütfen bizim için yapılanların kıymetini bilelim. Yetkililerden, biran evvel bu saldırıları yapanları bularak gerekli cezai yaptırımların uygulanmasınI istiyoruz" diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!