Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısına veda

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısına veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 12:26

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısına veda

Haberin Devamı

 

Fatma SAVAŞ İNAL / BOZÜYÜK, (Bilecik),(DHA)-  BOZÜYÜK Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Hakime Suzan Sarıkaya, Savcı Ersin Tosun ve Savcı Süleyman Sarı’nın görev yerlerinin değişmesi nedeni ile iftar yemeği düzenlendi.
 
Bozüyük Grand Çalı otelde düzenlenen iftar yemeğine Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Mühimmat Depo Komutanı Bkm. Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Savcılar, Hakimler ve adliye çalışanları katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Başsavcı Bozdoğan, Türkiye’nin neresinde olursa olsun görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğini dile getirdi. Adliye çalışanlarına ve diğer kurumların temsilcilerine burada bulunduğu süre zarfında göstermiş oldukları misafirperverlik ve yardımlardan dolayı teşekkür eden Bozdoğan, Bozüyük’ten ayrılırken geride bıraktığı hoş anıları asla unutmayacağını belirtti. 
 
Konuşmanın ardından sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da Bozdoğan’a Bozüyük’te ki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Yeni görev yerinde başarılar dileyen ve Bozüyük’ü unutmamasını, her zaman kendilerini misafir etmeye hazır olduklarını  belirten Başkan Bakıcı ve Bozdoğan eşleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  Atamaları gerçekleşen diğer savcı ve hakimlere de hediyelerini takdim eden Başkan Bakıcı yeni görev yerlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!