Boztaş: Sezon için umutlarımız arttı

Güncelleme Tarihi:

Boztaş: Sezon için umutlarımız arttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:41

Boztaş: Sezon için umutlarımız arttı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT, ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda MATSO ve MASTOB'un ortak açtığı stantta tanıtılıyor.



Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen ve bu sene 51'nci kez düzenlenen ITB Berlin'de, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)  temsilcileri Manavgat standında ziyaretçilere tatil fırsatları ve konaklama tesisleri hakkında genel bilgiler veriliyor.  Fuara katılan turizmciler, Türkiye ile Almanya arasında gerginleşen ilişkilerin bakanların açıklamalarının ardından normalleşeceğini ve Almanya'dan gelen turist sayısında artış olabileceğini düşünüyor.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Türkiye ve Almanya'nın iki dost ülke ve dost millet olduğunu belirterek, bakanların açıklamalarının oluşan suni gerginliği düşürülmesi açısından önemli olduğunu belirtti.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Almanya Dışişleri Bakanı'yla yapmış olduğu görüşmenin ve açıklamaların turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı'nın çabaları, açıklamaları bu sezona dair umutlarımız arttı" dedi.



ARTIŞ BEKLİYORUZ



MATSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş ise dünyanın ve Avrupa'nın en büyük fuarlarından birisi olan ITB'de Manavgat Side destinasyonun tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerini belirterek fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını söyledi. 2017 ITB Berlin Fuarı'nın önemli olduğunu belirten Güneş, “Avrupa'nın en büyük ve son fuarı olan ITB Berlin'de MATSO ve MASTOB işbirliği ile açılan Manavgat-Side standı yoğun ilgi görüyor. 2016 yılına göre daha güzel bir sezon geçireceğimizin izlenimi aldık. Bu yıl bölgemize gelen turist sayısında bir artış bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!