Bozok Üniversitesi gelişimini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bozok Üniversitesi gelişimini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 11:12

Bozok Üniversitesi gelişimini sürdürüyor

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA) -BOZOK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, üniversitenin her geçen gün biraz daha gelişip, büyüdüğünü, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
Bozok Üniversitesinin, kısa sürede önemli atılımlar yaparak, saygın üniversiteler arasındaki yerini aldığını belirten Bozok Üniversitesi Rektörü Salih Karacabey, “11 fakülte, 6 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüde, 18 bini aşkın öğrenciye, çağdaş eğitimin tüm olanakları sunulmaktadır. Üniversitemiz bünyesinde bulunan 1 araştırma ve uygulama hastanesi, 13 araştırma merkezi, 4 araştırma destek birimi ve rektörlüğe bağlı 5 birim ile de bilimsel çalışmalar kesintisiz sürmektedir” dedi.
Rektör Karacabey, daha büyük hedefler gerçekleştirmek için gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne gelindiğinde, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu çeşitliliğini sağlamış, öğrenci ve akademisyen sayısını artırmış, bilimsel çalışmalarda hedeflerini gerçekleştirmiş, daha yaşanabilir bir üniversite haline geleceğimize canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!