Bozdoğan Hizmet Binası'nı törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bozdoğan Hizmet Binasını törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 13:36

Bozdoğan Hizmet Binası'nı törenle açıldı

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bozdoğan ilçesine yapılan hizmet binası ve çok amaçlı salonlar, törenle hizmete açıldı.

Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları'nın açılışı için tören düzenlendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır başta olmak üzere belediye başkanları, büyükşehir belediyesi meclis üyeleri, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle muhtarları törene katıldı. Vatandaşlar da tören alanını doldurdu.

Konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, "Sizler böyle çalışkan bir belediye başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Sizlere yeni bir hizmet binası için söz vermiştik. Sizlere daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet vermek için inşa ettiğimiz hizmet binası Bozdoğan'a hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Aydın genelinde Büyükşehir Belediyesi'nin 1800 kilometre yol yaptığını söyleyen Çerçioğlu, 1400 kilometre daha yol yapacaklarını söyledi. Bozdoğan'a 170 kilometre yol yapıldığını belirten Çerçioğlu, 1 yıl içinde de 145 kilometre daha yol yapılacağını açıkladı. Büyükşehir belediyesi olmadan önce Bozdoğan'da 13 köyde suyun olmadığını, haftada 1 gün su verildiğini söyleyen Çerçioğlu, "Bozdoğan'da suyu olmayan 13 köyümüze su getirdik. Çeşmelerinden 24 saat su akıyor. Daha da acısı bizden önce Aydın'da 58 köyün suyu yoktu. Şu anda o köylerimizde de sularımız 24 saat akıyor. Yani büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 610 milyon lira, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 550 milyon lira olmak üzere toplam 1 milyar 160 milyon lira yatırım yapıldığını söyleyen Çerçioğlu, "Aydın'a 40 yılda yapılamayan hizmetleri biz 4 yılda yaptık. Sizler bizi desteklediğiniz sürece yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!