Bozbey makamını çocuklara devretti

Güncelleme Tarihi:

Bozbey makamını çocuklara devretti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 10:22

Bozbey makamını çocuklara devretti

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA’nın merkez Nilüfer Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara devretti. Bozbey’in makamına oturan çocuklar, arkadaşlarının sorularını yanıtladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çok sayıda okuldan öğrencileri kabul etti. Başkan Bozbey’i makamında ziyaret eden minikler, Başkan Bozbey’den koltuğunu devraldı.

Gelişim Atölyesi Anaokulu, Özel Saygınkent Anaokulu, Özel Yiğitalp Anaokulu Beşevler ve Konak Şubesi, Özel Egeberk Anaokulu, Özel Emine Örnek Anaokulu, Özel Bursa Kavram Okulları ve Özel Çakmak Anaokulu öğrencilerini Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki makamında ağırlayan Bozbey, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Gelecek nesillerin çağdaş bir toplumda yaşamaları için Nilüfer Belediyesi olarak eğitime, bilime, spora, kültür ve sanata yönelik projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Bozbey, “Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden çocuklar ellerindeki bayraklarla hep bir ağızdan 23 Nisan şiirleri ve şarkıları söyledi. Bozbey’in makamına da oturan çocuklar, arkadaşlarının istek ve önerilerine cevap verdi. Birbirinden ilginç soru ve cevapların yer aldığı ziyarette çocuklar engelliler için park, yeşil alan isterken, başkan makamına oturan öğrencilerden biri de tüm çocuklara sürpriz yumurta vaadinde bulunarak herkesi gülümsetti.

Ziyaretin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar da kendi yaptıkları resimleri Bozbey’e hediye etti.

MAKEDON ÖĞRENCİLER BOZBEY’İ ZİYARET ETTİ

Makedonya’dan, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılmak üzere Bursa’ya gelen Makedon öğrenciler de Başkan Bozbey’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Erol Ardahanlıoğlu’nun da yer aldığı ziyarette, Başkan Bozbey, çocukların duygu ve düşüncelerini sordu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bursa’da yeni arkadaşlar edineceklerini söyleyen çocuklar, kendilerine bu bayramı armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyanın çeşitli yerlerinde şenlik havasında kutlandığını belirterek, “Dünyaya barış ve kardeşliği, çocuklar getirecek” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!