Boyner’in güzellik sırrı

Son yıllarda kadınlar doğal güzellik formüllerine daha çok paye veriyorlar. Doğal ürünlerin ve bitkilerin gücü, kimyasal içerikli kozmetiklerin pabucunu dama attı. Ümit Boyner de sağlık ve güzellik için doğal formüllere başvuran isimler arasında... Pırıl pırıl ve pürüzsüz cildinin sırrı, her sabah hazırlayıp içtiği bitki karışımı...

/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad6696Ãœmit Hanım, sabahları nar, havuç, elma, tarçın ve taze zencefili bir arada kaynatıp, sonra da suyunu içiyormuÅŸ. Bu sayede cildinin güzelleÅŸtiÄŸini söylüyormuÅŸ. GeçtiÄŸimiz gün bu özel formülü, bir yemekte biraraya geldiÄŸi Ayça Dinçkök’e verdi. TÃœSÄ°AD’ın yönetim kurulu üyesi olan ikili, iÅŸ konularının dışında güzellik reçetelerini de bu yemekte masaya yatırdı.Â

/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad6698

Dodo döndü


Gece hayatının başarılı isimlerinden Doğan Çakıt, bilinen adıyla Dodo, yıllarca birçok restoran ve gece kulübünün işletmeciliğini yaptıktan sonra dinlenmeye çekilmişti. Bir süre gece hayatından uzak kalmak isteyen Dodo, inziva dönemine noktayı koydu ve yeniden işbaşı yaptı. Blackk’in üst katında Dodo’s adlı bir restoran açan işletmeci, böylece bir hayalini de gerçekleştirdi. Çocukluğundan beri buraya yani eski Zihni’nin olduğu yere bir restoran açmayı düşündüğünü, sonunda hayalinin gerçek olduğunu söyleyen Dodo’nun yeni mekanı mutfağı ve pazar brunch’larıyla epey iddialı.

/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad669a

Diyarbakırlılar gecesine katıldılar


Tuna Kiremitçi, geçtiğimiz akşam sevgilisi İclal Aydın’la Diyarbakırlılar gecesine katıldı. Çift, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’de düzenlenen Diyarbakır Tanıtma ve Kültür Vakfı gecesinde, İzzet Yıldızhan’ın şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi./images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad669c

Sezon açıldı

Modanın yakın takipçisi olan Ethel Baler ile Deniz Berdan şimdiden baharı getirdi. Geçtiğimiz akşam Swissotel’de verilen bir davete katılan iki arkadaş, daha vitrinlerde bile yer almamış olan son moda baharlık kıyafetleriyle ilgi odağıydı... İki arkadaşın bahar sezonu tercihleri vazgeçemedikleri modacı Roberto Cavalli’den...

Çapa’nın projeleri

Celal Çapa, Bodrum-Türkbükü’nde deniz üzerinde bir bar açmak için kolları sıvamıştı. Eşi Şebnem Hanım’ın verdiği fikirle yola çıkan Çapa, Bodrum’da deniz üzerinde bara ruhsat verilmediğini öğrenince projeden vazgeçti. Şimdilerde ise Metin Aşık’la ortaklık kurduğu yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Türkbükü’nde, denize sıfır 50 dönümlük arazi üzerinde yeni bir tesis yapmak için harekete geçen Celal Bey, bungalovlardan oluşan bu projede yap-işlet-devret modelini uygulayacak. Eğer planları hayata geçerse de, halka Türkbükü’ne ucuz tatil fırsatı sunacak.

/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad669e

Ä°adei ziyaret

Dilara Endican, doğum gününü geçen ay Bebek No:1’de kutlamıştı. O partinin konukları arasında bulunan Adnan Polat da, 52’nci yaşını geçtiğimiz gün Nişantaşı Niş Bar’da kutladı. Bu kez hediyesini alıp partiye gitme sırası haliyle Dilara Endican’daydı... Ancak art arda gelen bu iki partide, Dilara Hanım’ın iki yıl önce evlendiği eşinin bulunmaması dikkatimden kaçmadı. Eşinin bu iki davette de Endican’ın yanında olmaması, çiftin boşandığı söylentilerinin yayılmasına yol açtı.
/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad66a0
Tedavi için Amerika’dalar

Kemer Country’nin sahibi Esat-Mehpare Edin çiftinin bir ayağı Amerika’da... Mehpare Hanım’ın tedavisi nedeniyle sık sık Amerika’ya giden dört çocuk sahibi çift, geçtiğimiz gün bir kez daha yollara düştü. Mehpare Hanım’ın iki yıldır süren tedavisinin devamını getirmek amacıyla Amerika’ya giden çift, Cleveland’daki bir klinikte, yeni geliştirilen bir cihazı deneyecekmiş.

Duygulandıran sürpriz/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad66a2

yşegül Toplusoy, 30’uncu yaşını geçtiğimiz gün Dolmabahçe GMall’un içindeki cafe’de kutladı. Esra Çavuşoğlu’nun sahibi olduğu cafe’yi kapatan Begüm Şen, arkadaşı için sürpriz bir parti organize etmiş, Toplusoy’un 30 kadar arkadaşını da bu mekanda toplamıştı. Kendisi içeri girer girmez sandalyelerinden fırlayıp "İyi ki doğdun Ayşegül" diye şarkı söylemeye başlayan arkadaşlarının sürprizi, Toplusoy’u çok duygulandırdı. Begüm Şen, arkadaşının her şeyin en iyisine layık olduğunu, bu sürprizin az bile geldiğini söylüyor.



/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad66a4


Banyan’da özel gece

Doluca’nın 2001 yılından beri düzenlediği "yemek-şarap geceleri" devam ediyor. En son yemek-şarap gecesi geçtiğimiz hafta Nişantaşı Banyan Restaurant’ta gerçekleştirildi. İsmini Asya’da ölümsüzlüğün ve kudretin simgesi olarak tanınan heybetli banyan ağacından alan, 2004’te en iyi Asya Restaurant’ı ve 2006’da En İyi 3. Füzyon Mutfağı seçilen Banyan Restaurant’ta şarapseverler, Banyan özel reçeteleri ile hazırlanmış Asya füzyon mutfağı eşliğinde gerçekleştirilen bir saatlik tadım seminerinde, Doluca Sarafin serisine ait 5 farklı şarabı tattı. Ve bu şarapların özellikleri, hangi yemeklerle eşleştirilebilecekleri konularında detaylı bilgi edinildi.

Defileyi pür dikkat izledi/images/100/0x0/55eb224bf018fbb8f8ad66a6

Nursen Gündüz, geçtiğimiz akşam Swissotel’deydi... Mekanda düzenlenen OHTpeptide3 adlı selülit ve çatlak tedavi köpüğünün tanıtımına katılan Gündüz, aynı akşam düzenlenen 2006 plaj modasını podyuma taşıyan defileyi de dikkatle izledi. Bu arada, söylenenlere göre Nursen Hanım, uzun uzadıya hakkında bilgi aldığı selülit kremlerinden de birkaç tane sipariş vermiş.
Yazarın Tüm Yazıları