Böyle soygun görülmedi.. Çilingire açtırdılar, hamala taşıttılar

Güncelleme Tarihi:

Böyle soygun görülmedi.. Çilingire açtırdılar, hamala taşıttılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 09:28

Adana’da 30 yaşındaki Ali Y. ve 33 yaşındaki Nizam Y. çilingir yardımıyla kapısını açtırdıkları depodan çaldıkları 152 bin lira değerinde malzemeyi hamallara taşıttı.

Haberin Devamı

Olay, merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ali Y., ve Nizam Y.kiraladıkları deponun anahtarını kaybettikleri söyleyerek çilingir çağırdı. Deponun kapısını açtıran şüphelilerdaha sonra içeride bulunan 152 bin lira değerindeki tekstil ve büro malzemesini taşımak için 3 hamal çağırdı. Olaydan haberdar olmayan hamallar ise malzemeleri kutular içerisinde taşıyarak kamyonete yükledi, o anlar ise binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bir süre sonra deposuna gelen Sevim Cingöz’ün kapının açık olduğunu ve mallarının olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Hırsızlık Büro Amirliği polisleri, görüntülerden kimliklerini tespit edilen hırsızları kısa sürede yakaladı. Çalınan malzemeler ise bulunarak Cingöz’e teslim edildi. Zanlılardan Ali Y., depo sahibi Cingöz’den alacaklı olduklarını bunun üzerine malzemeleri aldıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Zanlılar hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!