'Böyle saçmalık olabilir mi?'

Güncelleme Tarihi:

Böyle saçmalık olabilir mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 23:33

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanma gerekçelerden biri Gülen’in sağ tarafında bulunup, ceketinin iki düğmesini de iliklemesi... Gitmeyen gazeteci, gitmeyen AKP milletvekili kalmadı. Böyle bir saçmalık olabilir mi” dedi. Kılıçdaroğlu, dün grupta özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

EYMEN BEBEK VEFAT ETTİ
“Referandum sırasında bir otelde çocukları SMA hastası olan bir grup aile benimle görüşmek istedi. Yeni bir ilaç çıkmış ve fiyatı binlerce dolar. Aileler alamıyor, sosyal güvenlik var ama SGK alamıyor, hükümet izin vermiyor. O ailelerden birisinin çocuğu, Eymen bebek 8.5 aylık vefat etti. Ama bu ülkenin Başbakan’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Başkanı Çin’e, Amerika’ya giderken kendi özel arabasını kargo ile götürebiliyor. Ramazan ayındayız hangi din, hangi ahlak bunu kabul eder? Bu 8.5 aylık Eymen bebeğin günahı onların boynuna. Batsın sizin Müslümanlığınız. Böyle Müslümanlık mı olur?

BU ADALETSE...
Kadri Gürsel, içeride. Niye içeride, ByLock kullanan 92 kişi Gürsel’i aramış. Gürsel’in telefonunda ByLock yok. Böyle saçmalık olabilir mi? Aylardır içeride. Doğan Holding’in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, tutuklanma gerekçelerden birisi şu; Gülen’in sağ tarafında bulunup, ceketinin iki düğmesini de iliklemesi. Gitmeyen gazeteci, gitmeyen AKP milletvekili kalmadı. Katar katar gidiyorlar. Sağ tarafında iki düğme ilikli, peki ya sol tarafında; onlar tutuksuz, böyle bir saçmalık olabilir mi? Oruç tutan vatandaşlarıma sesleniyorum, elinizi vicdanınıza koyunuz. Eğer bu adaletse, ben adaletin ne olduğunu bilmiyorum. Bu adaletsizlikse, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

NE SIZMASI SİZ ATADINIZ
Bir darbe süreci yaşadık, parlamentoda zor bela bir komisyon kuruldu. Komisyon darbeyi aydınlatmak değil darbeyi nasıl kapatırız onun hesabı içinde. Komisyon başkanı da geçmişte Fetullah Gülen’e övgüler dizen birisi. Eğer bunu yapmıyorsa darbecinin kendisi zaten odur. Ben bu iktidarın bu darbeyi bağımsız ve tarafsız soruşturacağına inanayım mı? Siz bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz? 15 Temmuz darbe girişimini kapatma komisyonu. Rapora göre FETÖ’nün elemanları devlete sızmış, ya ne sızması kardeşim. Ele geçirmediler, siz atama yaptınız.

Karanlık noktalar bir değil, iki değil dünya kadar. Bank Asya’nın önünden geçen adamı hapse atacaksınız, yönetiminde yer alan birisini hapisten çıkaracaksınız. Ne günahı var o vatandaşın... Parası yok, arkası yok, adamı yok onun için. Balyoz, Ergenekon kumpasını bunlar yapmadı mı? Yazıcıoğlu’nun ölümü hâlâ şüphelidir, niye yazmıyorsun? 3 Mart 2006 tarihli Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bir yazısı var, o yazı Gülen’i beraat ettiren yazıdır. Raporda tek satır yok. Bir başka rapor daha var. 17.02.2017 tarihli bilirkişi raporu. Dosyanın içinde yok. Komisyonun elinde var da gizliyor. Bu ayrıntıları, CHP milletvekilleri rapora yazacak.

İKİSİNİ DE DİNLEMELİ
Asıl çağırıp dinlenilmesi gereken kişi, AKP’nin iki Genel Başkanıdır, Binali Yıldırım ve Tayyip Erdoğan. Marmaris’e niye gittin, niye gizleniyorsun Marmaris’te? 15 Temmuz’u fırsat bilip karşı darbe yaptı. Türkiye, bir karşı darbe yaşamıştır ve yaşamaya devam ediyordur. Tıpkı YSK’da olduğu gibi yargının bütün aşamalarına parti militanları atanmaktadır. Bütün bunlara karşı, onurumuzla direneceğiz. Ayarını bozdukları kantar, gün gelecek onları da tartacak. ” 

BAKMADAN GEÇME!