Böyle olur Küçük Ağa’nın düğünü

Güncelleme Tarihi:

Böyle olur Küçük Ağa’nın düğünü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 09:34

“Küçük Ağa” dizisinin yıldızı Emir Berke Zincidi’nin sünnet düğünü önceki akşam yapıldı. Emir Berke’nin salona taht üzerinde getirildiği davullu zurnalı eğlenceye ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz temmuz ayında sünnet olan 9 yaşındaki minik oyuncu Emir Berke Zindici’nin düğün töreni, önceki akşam Gayrettepe Point Otel’de yapıldı. Davullu zurnalı eğlenceye “Küçük Ağa” dizisinin oyuncuları Zeki Alasya, Sarp Levendoğlu ve Banu Zorlu’nun yanı sıra Emir Berke’nin hayranı olduğu şarkıcılar Hande Yener ve Soner Sarıkabadayı da katıldı. Dizide Emir Berke’nin annesini canlandıran Birce Akalay ise yakın bir arkadaşının annesinin vefatı nedeniyle eğlenceye gelmedi.

TEKLİF VAR HAREKET YOK
Salona sünnet tahtında getirilen Emir Berke Zincidi, Hande Yener’le birlikte şarkılar söyleyip dans etti. Saç şeklini değiştirip lens kullanmaya başlayan Hande Yener, düğünde yeni imajıyla dikkat çekti. 2015 için sürprizleri olduğunu söyleyen şarkıcı, “Başka iş kollarına el attım. Gelişmeleri imzalar atıldıktan sonra açıklayacağım. Markalaşma yolunda ilerleyeceğim” dedi. Evlilikle ilgili sorular üzerine sevgilisi Ozan Öğüt’ten sürekli evlilik teklifi aldığını söyleyen şarkıcı, “Hep teklif aşamasında kalıyoruz, kabul ediyorum ama harekete geçemiyoruz” diye konuştu.


Kanal D’nin sevilen dizisi “Küçük Ağa”da Mehmet Can karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi, düğün salonuna sünnet tahtı üzerinde getirildi.

Düğünde konuklar davul zurna eşliğinde oynadı.

Küçük oyuncu, hayranı olduğu Hande Yener’le şarkılar söyleyip dans etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!