BÖYLE GİTMEZ ADANASPOR...

Üst üste aldığı yenilgilerle dibe vuran Adanaspor'da durum hiç de iyi gitmiyor...

Haberin Devamı

Adanaspor, Galatasaray maçından da ahlarla vahlarla, keşkelerle sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu. Turuncu Beyazlılar karşılaşmanın ilk dakikalarında ezik bir görüntü içerisindeydi. Heyecanlı, çok telaşlı, top tutamadı, ileriye çıkamadı bu görüntü ilk çeyrek bitene kadar sürdü. Sonraki dakikalarda daha akıllı bir oyun sergileyen Adana ekibi ilk yarı boyunca tedbirli ve haddini bilerek oynadı. Pozisyonlar da buldu ancak hastalık tedavi edilemediği için golcü eksikliği bir kez daha su yüzüne çıktı, girilen pozisyonları golle neticelendiremedi. İyi oyun, iyi mücadele, iyi defans yetmiyor, yetmiyor… İkinci yarıda ise mücadele etkisi iyice düştü, topun peşinden koşmaktan çok yoruldu ekip hücum yapamaz oldu. Bu da rakibe yaradı tabi ki.. Alınan bu sonuçlarla dibe vuran Adanaspor için tehlike giderek büyüyor, böyle de gitmez sonu kötü biter.

Haberin Devamı

GOLCÜ YOK GOLCÜ…

Galatasaray karşısında söylediğimiz gibi futbolcular özellikle ilk yarıda ellerinden geleni yaptılar. Kaleci Karaçiç genelde iyi kurtarışlar yaptı, kendine biraz daha güvenir pozisyonları iyi süzerse daha başarılı olur. Golde de biraz geç kalınca meşin yuvarlığı filelerinde gördü. Defansta Viera, Ramos, Diniz ve Diago görevlerini yapanlardandı. Renan, Kuman, Tevfik vasat bir oyun sergilerken kaptan Bekir çok iyi paslar attı ancak takımını bir türlü gol bölgesine sokamadı. Kart cezalısı olacağı Rize maçında eksikliği büyük ölçüde hissedilir. Roni takımın en iyilerindendi niye çıkarıldı kimse anlamadı. Edgar Silva önde iyi top tuttu ancak arkasını dönmekte gecikince son vuruşta da zayıflığı golü getirmedi. Ahmet Dereli de Magaye de bence oyuna biraz geç girdi daha önce girebilirlerdi. Magaye girdikten sonra forvet hattında belirli bir kıpırdanma göründü. Hatta son dakikalarda o pozisyon gol olsa maçın kaderi de değişecekti. Ama yine olmadı Turuncu Beyazlı ekip iyice dip yaptı.

Başkan Akgül’e çağrı

Burada birkaç sözümüz var Başkan Bayram Akgül’e… Başkan sende gördün Turuncu Beyazlı renklerin maçın başında protestosunu. Bu taraftar bu renklere gönül vermiş, içeride, dışarıda takımının yanında olan gönüldaşlar grubu. Büyük takım geldi diye bilet fiyatlarını yüksek tutmak kendi taraftarını tribünlerden uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramadı gördün. Misafir takım taraftarına ‘İserlerse gelsinler’ diyebilirsin ancak kendi taraftarına yani Turuncu Beyazlı renklere gönül vermişlere ‘İsterse gelsinler’ diyemezsin. Çünkü bu topluluk yalnız bu maça gelmiyor her maçta takımının yanında oluyor. Bu protesto ders olsun taraftarı küstürmeden ortak paydamız Adanaspor’u bu sezon ligde tutalım, Süper Lig’e kolay ulaşılmadı. Bunu sakın unutmayalım…

Yazarın Tüm Yazıları