Böyle evlenme teklif etti

Güncelleme Tarihi:

Böyle evlenme teklif etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:00

Niksar ilçesinde bir genç, ateşbaz ve havai fişek gösterisi eşliğinde kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Recep Uğur Açık (23), 3 yıl önce tanıştığı Menekşe Tuna'ya (22) evlilik teklif etmek için sürpriz hazırladı. Giresun Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nde eğitim gören Tuna'yı Derebağ Mahallesi'ndeki evine davet eden Açık, apartmanın kapalı otoparkının zeminine, tutuşturucu jelle “Benimle evlenir misin?” yazarak, kız arkadaşına ateşbaz ve hava fişek gösterisi eşliğinde evlenme teklifinde bulundu. Tuna, Açık'ın evlenme teklifini kabul etti.


Açık, kız arkadaşıyla 3 yıl önce tanıştıklarını belirterek, arkadaşlarının da fikrini alarak böyle bir sürpriz hazırladığını söyledi. Açık, 13 Haziran'da düğün yapmayı planladıklarını kaydetti.


Menekşe Tuna ise organizasyonu beğendiğini söyledi. Gençlere mutlu günlerinde ateşbaz gösterisi yaparak destek olan Uğur Trabzon da “Organizasyon işiyle uğraşıyorum. Mesleğim ateşbazlık. Arkadaşım Recep bana geldi, 'çok seviyorum kardeşim, nasıl bir şey yapalım?' dedi. Ben de 'elimizdeki imkanlar bunlar, kendi çapımızda bir şeyler yapalım' dedim. Mutlu olacağına inandık. Onlar da mutlu oldu. Nikah şahitleri de benim” dedi.

Böyle evlenme teklif etti

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!