Boyko ve Douglas haftaya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Boyko ve Douglas haftaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 21:58

Şenol Güneş’in, “Transfer lazım” açıklamasından sonra siyah beyazlı yönetim Boyko ve Douglas’a imza attırmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. Dnipro ile kıran kırana süren pazarlıkların pazartesi veya salı noktalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş’in önceki gün, “İki oyuncu gitti ancak henüz gelen olmadı. Transfer yapmalıyız” sözlerinden sonra yönetim, Dnipro’nun kalecisi Denys Boyko ve stoperi Douglas Silva’ya imza attırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. İki oyuncunun transferinin önümüzdeki pazaresi veya salı günü gerçekleşmesi bekleniyor.

KALEDEKi iKiNCi SEÇENEK NETO

Dnipro ile son dakika anlaşma sağlanamaması halindeyse İngiltere ve İspanya’da belirlenmiş üç alternatife dönülecek. Dnipro, Boyko için istediği 4 milyon Euro’da indirim yapmazsa Juventus’un Brezilyalı file bekçisi Norberto Neto için teklif yapılacak. Beşiktaş, ara transferde Ramon Motta’yı Antalyaspor’a satarken, Pedro Franco’yu da Arjantin’in San Lorenzo takımına kiralamıştı.  

Haberin Devamı

YUNUS MALLI’YA DORTMUND KANCASI

Borussia Dortmund’un hocası Thomas Tuchel, eski öğrencisi Yunus Mallı’yı istedi. Dortmund, 23 yaşındaki Yunus için Mainz’a 12 milyon Euro ve Romos’u önerdi.

BUNDESLIGA’da Mainz forması giyen Yunus Mallı’ya Borussia Dortmund talip oldu. Thomas Tuchel, eski öğrencisini Dortmund’a almak için kulübe kesenin ağzını açtırdı. Dortmund, 23 yaşındaki yıldız için 12 milyon Euro ve santrafor Ramos’u vermeyi teklif edecek. Mainz Menajeri Christian Heidel, şu andaki duruma göre transferin gerçekleşmesinin biraz güç olduğunu söylese de, Yunus’a izin verileceği ve transferin de 1 Şubat 2016 tarihine kadar gerçekleşebileceği belirtiliyor.

3. GURBETÇi OLACAK

Mukavelesine göre Yunus, sezon sonunda 10 milyon Euro bonservis ücreti ile serbest kalabilecek. Transfer gerçekleşirse Dortmund, Nuri ve İlkay’dan sonra Yunus’la üçüncü Türk gurbetçisine sahip olacak. Yunus Mallı, milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanmış ve 13 Kasım 2015’te Katar ile oynanan özel maçta da ilk kez ay yıldızlı formayı giymişti.

BEŞİKTAŞ ALIRSA SEVİNİRİM

ANTALYA’da kampta bulunan Dnipro’nun teknik direktörü Miron Markevich, Boyko ve Douglas’ın Beşiktaş’a gitmesine sevineceğini söyledi. Lig TV’ye konuşan Markevich, “İki takım anlaşırsa ben de sevinirim” dedi. Markevich, Douglas ile Alman kulübü Stuttgart’ın da ilgilendiğini söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!