BOTAŞ'ta Chaney kontrölden geçti

Güncelleme Tarihi:

BOTAŞta Chaney kontrölden geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 17:30

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Spor'un iç transferde anlaşma sağladığı Quianna Chaney sağlık kontrolünden geçti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Dalma Ivanyi ve Katarina Ristic'in ardından takımın üçüncü yabancısı Quianna Chaney de Adana'ya gelerek Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Kırmızı-beyazlı takımda geçen sezon başarılı maçlar çıkartan, bu sezon da BOTAŞ Spor'un formasını giyecek olan Chaney, kulüple yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ve yeni sezonda da hedeflerinin olduğunu belirtti.

Chaney, BOTAŞ Spor'un çok önemli bir takım olduğunu ve iyi oyuncuların forma giydiğini vurgulayarak, “Ligde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kulüp Genel Menajeri Abdullah Kutlu da, geçen sezon BOTAŞ Spor'da forma giyen Chaney'in takıma faydalı olduğunu belirtti.

Kutlu, Chaney'in yeni sezonda da BOTAŞ Spor'un formasını giyeceğini, şu ana kadar üç yabancı oyuncunun Adana'ya geldiğini ve diğer iki yabancı oyuncunun da gelmesiyle tam takım olarak lige hazırlanacaklarını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!