Bostancı’da Kilit Parke Sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bostancı’da Kilit Parke Sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında çamur deryası haline dönen Kırkağaç ilçesinin Bostancı Mahallesine kilit parke taşı döşüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç ilçesi Bostancı Mahallesi’nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Yolun eski halinin özellikle kış aylarında büyük sorun yaşattığını adeta çamur deryası haline döndüğünü ve yer yer çukurluklar oluştuğunu aktaran mahalle sakinleri, kısa süre içerisinde kilit parke taşıyla kaplanan yolun araç ve yaya trafiğine kolaylaştıracağını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki ekiplerinin kilit parke taşı döşeme işlerini hızla tamamladığını aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve mevcut standartları yükseltmek amacıyla yollardaki çalışmalarımızı itina ile gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
MUHTAR GÖKMEN’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Bostancı Mahallesi’nde büyük çaplı bir yolun Büyükşehir Belediyesi’nce kilit parke taşıyla kaplandığını ve bu çalışmanın halkı oldukça memnun ettiğini ifade eden Muhtar Mehmet Ali Gökmen de, “Bu yol çok kötüydü. Bir araç zor geçiyordu. Şu anda yol kullanışlı hale geldi. Halkımız da çalışmadan oldukça memnun. Yolu yapandan da yaptırandan da Allah razı olsun” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!