Bosingwa'ya müjde Meireles'e şok!

Güncelleme Tarihi:

Bosingwaya müjde Meirelese şok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 17:06

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Ermenistan ve Arjantin maçlarının kadrosuna Trabzonsporlu Bosingwa'yı 4 yıl aradan sonra davet ederken, Fenerbahçeli Meireles çağrılmadı.

Haberin Devamı

Portekiz Milli Takımı'nın Ermenistan ve Arjantin ile oynayacağı karşılaşmaların 24 kişilik kadrosu belli oldu.
Teknik direktör Fernando Santos, 2010'dan bu yana milli takımda yer bulamayan Trabzonsporlu Jose Bosingwa'ya kadroda yer verirken Fenerbahçe'den Raul Meireles'i çağırmadı.
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma kadroda yer alırken, futbol hayatına İtalya'nın Cesena Kulübü'nde devam eden Hugo Almeida, milli takıma alınmayan diğer bir oyuncu oldu.

Portekiz, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) grup karşılmasında 14 Ekim'de Ermenistan ve dört gün sonra dostluk maçında Arjantin ile oynayacak.

BRUNO ALVES DE ÇAĞRILDI

Portekiz'in kadrosunda şu futbolculara yer verildi:
Kaleciler: Anthony Lopes (Olympique Lyon), Beto (Sevilla), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Defans: Jose Bosingwa (Trabzonspor), Bruno Alves (Fenerbahçe), Cedric (Sporting Lizbon), Jose Fonte (Southampton), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Lorient), Ricardo Carvalho (Monaco), Tiago Gomes (Braga).

Orta saha: Adrien (Sporting Lizbon), Joao Mario (Sporting Lizbon), William Carvalho (Sporting Lizbon), Andre Gomes (Valencia), Joao Moutinho (Monaco), Tiago (Atletico Madrid)

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Eder (Braga), Helder Postiga (Deportivo la Coruna), Nani (Sporting Lizbon), Ricardo Quaresma (Porto), Vieirinha (Wolfsburg).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!