Bosingwa ve Güray resmen Trabzonspor'da

Güncelleme Tarihi:

Bosingwa ve Güray resmen Trabzonsporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 14:49

Trabzonspor, kesin anlaşma sağladığı Güray Vural ve Jose Bosingwa için imza töreni düzenledi.

Haberin Devamı

Ara transferin en hareketli kulübü olarak dikkat çeken Trabzonspor, eski futbolcusu Jose Bosingwa ve Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı renklerine bağladı. Bordo Mavililer, iki oyuncu için imza töreni düzenledi. 

GÜRAY: FORMA GİYMEYE HAZIRIM
Törende ilk olarak konuşma yapan Güray Vural, "Böyle bir camiaya geldiğim için gururluyum. Umarım camiamıza, Trabzonspor'a taraftarlarımıza kendimi sevdiririm. İnşallah takım olarak da Trabzonspor'un layık olduğu üst sıralara çıkarırız. Hocam görev verdiği sürece hazırım. Ziraat Türkiye Kupası'nda da inşallah tur atlayan taraf da biz oluruz" dedi. 

Bosingwa ve Güray resmen Trabzonsporda
BOSINGWA: YUVAMA DÖNDÜM
Ardından söz olan Portekizli futbolcu Bosingwa, duygu dolu bir konuşma yaptı. Tecrübeli oyuncu,  "Öncelikle herkese teşekkür etmem gerekiyor. Buradan ne kalben ne beynen buradan ayrılamadığım için tekrar yuvama dönmüş hissediyorum. Bir sakatlık süreci geçirdim. Sağlıklı bir şekilde döndüm. Antrenmanlar da yapıyorum ama pazartesi benim için çok erken olacak. Ülkeme döndükten sonra Trabzonspor'un maçlarını canlı takip edemiyordum ama sonraki gün izleme şansım oluyordu. Bu şehri gerçekten çok özledim. Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür etmem gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

BOSINGWA'NIN ÜCRETİ AÇIKLANDI
Bu arada Trabzonspor Kulübü, Bosingwa'ya ödenecek ücreti de açıkladı. Yapılan açıklamada, 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Portekizli futbolcu bu sezonun sonuna dek 495 bin Euro garanti para ve 1.000 Euro maçbaşı ücret ödeneceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!