Boşanmanın perde arkası

Güncelleme Tarihi:

Boşanmanın perde arkası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2005 00:00

Levent Kırca ile Oya Başar’ın, pazartesi günü boşanması sanat dünyasında şaşkınlık yarattı. Bundan dört yıl önce ikinci kez nikah masasına oturan çiftin tek celsede boşanması sonrasında, iddialar birbirini izledi. Bunlardan ilki ‘Olacak O Kadar’ ekibinden Fatma Murat ve Ebru Kural ile ilgili... Levent Kırca’yla Oya Başar’ın dört yıl önceki boşanmalarına sebep gösterilen Kural ile Murat’ın, Oya Başar’ın tüm itirazlarına rağmen tiyatroda kalması, çift arasında ciddi tartışmalara neden oluyordu.

Yeni yayın döneminde Star’da gösterilen ‘Olacak O Kadar’ programında Başar’ın adı jenerikte yapımcı olarak geçse de, oyuncu sırf bu iki isim var diye sete bir gün dahi gelmedi. Kırca’nın iki isimde ısrar etmesi, evde tartışmalara neden oldu.

Diğer bir iddia ise şöyle: ‘Olacak O Kadar’ın yönetmeni, Levent Kırca’nın ilk evliliğinden olan oğlu Oğulcan Kırca’ydı. Yapımcı olarak programa imza atan Oya Başar, Levent Kırca’yla evliliğinden dünyaya gelen ve daha önce bir dizide yönetmenlik yapan Umut Kırca’nın değil de Oğulcan Kırca’nın yönetmen yapılmasına içerledi. Dizinin reytinglerinin de istenen düzeyde olmaması, Kırca ile Başar arasındaki tartışmaları alevlendirdi.

MALLAR OYA BAŞAR’IN ÜZERİNE KAYITLI

Çift, anlaşmalı bir boşanma gerçekleştirdi. Levent’teki 4 milyon dolar değerindeki ev, banka hesapları, hatta Kırca’nın kullandığı otomobil bile Oya Başar’ın üzerine kayıtlı olduğundan, boşanmanın Levent Kırca’yı maddi açıdan zora soktuğu ileri sürülüyor. Bayramın ilk günü Dormen Tiyatrosu’nda yeni bir oyuna başlayacak, böylece hayatında Oya Başar’sız yeni bir sayfa açacak olan Kırca’nın, maddi sıkıntılar nedeniyle bunalımda olduğu gelen haberler arasında.

Ayrılık kararı ABD’de alındı

Oya Başar ile Levent Kırca arasındaki gerginliğin birkaç ay önce zirveye tırmandığı, o dönemde Levent’teki evinden ayrılan Kırca’nın kendine yeni düzen kurduğu öğrenildi. Eşinin evden ayrılmasından sonra biraz kendini dinlemek ve daha sağlıklı kararlar alabilmek için kızı Ayşe ile Amerika’ya giden Oya Başar, boşanmanın en doğrusu olacağına bu seyahat sırasında karar verdi ve seyahat dönüşü kararını Levent Kırca’ya açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!