Boşanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Boşanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bill Clinton şimdi de Hollywood yıldızı Lara Flynn Boyle'a kafayı taktı. Dedikodulara göre 20 Ocak'ta başkanlık görevi bittikten sonra Clinton çifti şubat ayında boşanacak. Clinton Hollywood'a gidip hayatını yaşamaya başlayacak.

ABD Başkanı Bill Clinton ile New York eyaletinden senatör seçilen eşi Hillary Clinton'ın şubat ayında boşanmak üzere mahkemeye başvuracakları, hatta kimin neyi alacağı konusunda bile şimdiden bir sözleşme imzaladıkları öne sürülüyor.

Hollywood çevrelerinde dolaşan dedikodulara göre Clinton, 30 yaşındaki sinema yıldızı Lara Flynn Boyle'dan çok hoşlanıyor ve onunla birlikte olabilmek için bir an önce boşanıp kapağı Los Angeles'a atmak istiyor.

‘Eski Başkan’ sıfatına kavuştuktan sonra Bill Clinton'ın Hollywood'a yerleşeceği belirtiliyor. Söylentiye göre Clinton, güzel kadınların arasına girmek için sabırsızlanıyor ve şimdiden çevresindekilere yıldız Lara Flynn Boyle'un ne kadar güzel kadın olduğunu söylüyor. Bill Clinton'ın, Hillary'ye, ‘‘Hayatımın tadını çıkarmak istiyorum’’ dediği belirtildi.

Clinton, büyük olasılıkla film endüstrisinde hukuk danışmanlığı yapacak ya da ünlü yönetmen Steven Spielberg için çalışacak.

Çiftin yakın çevresi, Clinton'lar arasında yapılan sözleşmeye ‘‘Operation MO’’ (Operation Marriage Over - Evliliğe Son Verme Operasyonu) diye ad taktı.

Clinton çiftinin yaptığı sözleşmeye göre, Bill, öncelikle amcasının adını verdiği köpeği Buddy'yi alacak. Ailenin kedisi Socks'ın büyük olasılıkla Hillary'de kalacağı ifade edildi.

Bill Clinton, anılarını yazacağı kitabın gelirinin önemli bir bölümünü Hillary'ye vermeyi kabul etti. Ayrıca, Hillary, kendi yazacağı kitapların gelirlerini tutacak. Bill ve Hillary'nin kitap gelirlerinin 15-20 milyon dolar arasında olabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Bill ve Hillary, ayrılmamaları için çok yoğun çaba harcayan kızları Chelsea'yi, boşanmanın herkesin yararına olacağı konusunda ikna etmeyi başardılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!