Boş iki koltuktan biri doldu

Güncelleme Tarihi:

Boş iki koltuktan biri doldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 09:14

Boş iki koltuktan biri doldu

Haberin Devamı

Kocaoğlu Devran'ı atadı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi yönetiminde iki boş koltuk için beklenen atamalardan biri gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Erhan Bey'in 15 Haziran'dan itiberen emekli olması nedeniyle boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı'na vekaleten Çevre Koruma ve Kontral Daire Başkanı Yıldız Devran'ı görevlendi. Genel Sekreter olan Buğra Gökçe'nin boşaltığı Genel Sekreter Yardımcılığı'na ise 10 aydır atama yapılmadı.

Büyükşehir Belediyesi üst düzey yönetiminde haziran ayında beklenen kadro hareketi gerçekleşti. Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'in mayıs ayında izne çıkmasının ardından görevlerini Genel Sekreter Buğra Gökçe'nin görevlendirmesiyle yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Yıldız Devran, 16 Haziran'dan itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından Genel Sekreter Yardımcılığı'na vekaleten atandı. Daire başkanlığı görevine de devam edecek olan Devran'a bir süre sonra asaleten Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosunun da verilmesi bekleniyor. Devran, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısında Genel Sekreter Yardımcıları bölümüdeki yerini aldı.

Öte yandan Genel Sekreter Buğra Gökçe'nin kadrosunun İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı'na ise yine atama yapılmadı. Gökçe, Genel Sekreter olmasına karşın Genel Sekreter Yardımcısı olduğu dönemde kendisine bağlı olan Yapı İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Ulaşım, Yapım İhaleleri, Etüt ve Projeler,  Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Daire Başkanlıkları'nı da yönetmeyi sürdürmeye devam ediyor. Kocaoğlu, boşalan bu Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna atama yapmadı. Gökçe, vekaleten Genel Sekreterlik görevini üstlendiği Ağsutos 2016'dan bu yana 10 aydır her iki görevi birden yürüttü.

Utku BOLULU / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!