Borsadan 'girişimcilik' eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Borsadan girişimcilik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 14:32

Borsadan 'girişimcilik' eğitimi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Ticaret Borsası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ile Bakkallar ve Bayiler Odası işbirliğiyle girişimci adaylarına yönelik 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' düzenlendi.

Ticaret Borsası Meclis salonunda düzenlenen eğitim programında Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Behzat Şencay, üretim üzerine iş kurmak isteyen katılımcılara eğitim verdi. Başvuruların 30 kişi ile sınırlı tutulduğu eğitimlerin ilk gününde, girişimci adaylarına iş planı kavramı çerçevesinde başarılı işletmelerin kurulmasına yönelik bilgiler verildi. 5 gün 32 saat süreyle devam edecek eğitimler sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecekleri bilgi ve deneyime ulaşmaları hedefleniyor.

Eğitim programının açılışında konuşan Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Behzat Şencay, amaçlarının girişim fikri olan kişilerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesine destek olmak olduğunu söyledi. Girişimcilik eğitimlerinin 4 farklı modül halinde işleneceğini aktaran Şencay, ilk gün eğitimlerinde katılımcılara girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri konularında bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!