Borsa yönetiminden üyelere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Borsa yönetiminden üyelere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 16:26

Borsa yönetiminden üyelere ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, meclis üyeleri ile birlikte borsa üyelerini ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası Başkan ve meclis üyelerinden oluşan heyet Toptancılar Sitesi, Toptancılar Sebze Hali, Yeni Buğday Pazarı, Organize Sanayi Bölgesi ve şehir merkezinde bulunan tüm üyeleri ziyaret etti. Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, 2016 yılının sonu olması itibariyle borsa meclis üyeleri ile birlikte ilçelerde ve Sivas merkezde bulunan çeşitli meslek gruplarından oluşan borsaya kayıtlı üyelere, esnaf ve tüccarlarlara ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Başkan Hastaoğlu, "Gürün, Suşehri, Şarkışla, Zara, Hafik, Yıldızeli, Gemerek, Altınyayla, Kangal ve Ulaş ilçesindeki üyelerimiz ile Sivas merkez de bulunan üyelerimizi de ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar ve TOBB Nefes Kredisi hakkında üyelerimizi bilgilendirdik. Her yıl düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan il merkezi ve ilçelerimizde faaliyet gösteren tüm üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni yılın Türkiye için terörsüz, borsa üyeleri ve Sivaslılar için sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde geçmesini dilediğini belirten Başkan Hastaoğlu, "2016 yılında ülkemizde yaşanan saldırılar ve terör olaylarından dolayı sıkıntılı günler geçirdik. 2016 yılında ve daha öncesinde şehit olan askerlerimize, polisimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İş dünyası temsilcilerinden biri olarak bu günlerin geride kalacağına inancım tamdır. 2017 ve sonraki yıllar Türkiye için fırsatlar yılı olacak ve Türkiye hak ettiği yere gelecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!