Borsa 3 yıllık yol haritasını çiziyor

Güncelleme Tarihi:

Borsa 3 yıllık yol haritasını çiziyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 16:54

Borsa 3 yıllık yol haritasını çiziyor

Haberin Devamı

MANİSA Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, paydaşlarından alınacak fikirler doğrultusunda borsanın 3 yıllık hedeflerinin belirleneceğini söyledi.

Manisa Ticaret Borsası, önümüzdeki 3 yıllık süreç içerisinde yapacakları çalışmaları belirlemek, gelişen soysa-ekonomik değişimlere adapte olmak, kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının borsadan beklentilerine çözüm getirmek amacıyla kendi bünyesinde 2017- 2020 yılı Stratejik Yönetim Dönemi Planı Paydaş Çalıştayı düzenledi. Odanın toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya resmi kurum ile kuruluşlardan, oda ve dernekler ile sivil toplum kuruluşlarından toplam 60 yönetici katıldı. Çalıştayın moderatörlüğünü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB Manisa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mahmut Karğın ile Siyaset Bilimci ve Yönetim Sistemleri Danışmanı Önder Aydın yaptı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, borsaların kendisini mutlaka gelişen sosyoekonomik koşullara göre geliştirmesi gerektiğini belirterek, 2013 yılından beri başlattıkları Stratejik Yönetim Dönemi Planı Paydaş Çalıştayı'nı bu yıl da gerçekleştirdiklerini ifade etti. Borsa Başkanı Özkasap, "Sivil toplum kuruluşları olarak kendimizi gelişen çağa adapte etmek, bunu tek başımıza değil paydaşımız olan kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizle yapmamız gerekir. Borsamızın 2017-2020 Stratejik Planlamasını yaparken, paydaşlarımızın da görüşlerini almak istedik. Paydaşlarımızdan da alacağımız görüşler doğrultusunda önümüzdeki 3 yılık yol haritamızı belirlemiş olacağız" diye konuştu.

Çalıştayın moderatörlüğünü yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB Manisa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mahmut Karğın ise kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin yeni hedefleri belirlemede stratejik yönetim planının önemli olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından çalıştaya katılanlar 'Görev ve Hizmetlerinin Bilinirlik Düzeyi', 'Görev ve Hizmetlerinden Beklentiler', 'SWOT Analizi' ve 'Stratejik Önceliklerinin Belirlenmesi' başlıklarıyla 4 bölümde yazı veya sözlü olarak görüşlerini belirtti. Çalıştaydan sonra çıkacak Stratejik Yönetim Planı'nın önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!