Bornova'da huzurlu bayram için tedbir

Güncelleme Tarihi:

Bornovada huzurlu bayram için tedbir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 12:41

Bornova'da huzurlu bayram için tedbir

Haberin Devamı

BORNOVA'da Ramazan Bayramı öncesinde gıda işletmelerine yönelik denetimler yoğunlaştırılırken, ibadethaneler de bayrama hazırlandı.

Bornova Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içinde geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetimler yoğunlaştırılırken, yıl boyunca düzenli olarak temizlenen ibadethaneler bayrama hazırlandı. Yıl boyunca ilçe sınırları içinde bulunan 106 cami ve 1 Cemevi'nini temizleyen Bornova Belediyesi bayram temizliği nedeniyle ekip sayısını da artırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ederken, başta Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü olmak üzere ilgili müdürlüklerde nöbetçi personeller bulunacak. Vatandaşlar dilek ve şikayetlerini daha önceden olduğu gibi Bornova Belediyesi'nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonunu arayarak iletebilecek.

Ramazan Bayramı'nın barış ve huzur içinde geçmesinin en büyük dileği olduğunu söyleyen CHP'li Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu bayram da her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bornovalıların bayramı sorun yaşamadan geçirebilmesi için yerel yönetim olarak üzerimize düşen hazırlıkları yaptık" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!