Bornova’da çocuk sinema günleri

Güncelleme Tarihi:

Bornova’da çocuk sinema günleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 12:30

BORNOVA Belediyesi’nce çocuklar için düzenlenen Çocuk Sinema Günleri başladı. 8-19 Şubat tarihleri arasında Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ile Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde 4 eğlenceli film çocuklarla buluşacak.

Haberin Devamı

Bornova’da çocuk sinema günleri

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Sinema Günleri "Sevimli Ejderha Kokonat" ile başladı. 19 Şubat tarihine kadar devam edecek olan gösterimlerde 4 eğlenceli film çocuklarla buluşacak. Ücretsiz olarak tüm çocuklara açık olan gösterimler saat 10.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans halinde gerçekleşecek. Ünlü Çocuk filmleri Doraemon, Sevimli Hayalet, Kaptan Cingöz ve Sevimli Ejderha Kokonat ’ın izleceği gösterimler Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ile Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde yapılacak.

Bornova’da çocuk sinema günleri



Çocuk Sinema Günleri kapsamnıda Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde 8 Şubat ve 18 Şubat Sevimli Ejderha Kokanat çocuklarla buluşurken, 9 Şubat ve 17 Şubat’ta Doraemon, 10 Şubat ve 16 Şubat’ta Sevimli Hayalet, 11 Şubat ve 15 Şubat’ta ise Kaptan Cingöz izlenebilecek.

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde 8 Şubat’ta Kaptan Cingöz, 9 Şubat ve 19 Şubat’ta Doraemon, 12 Şubat ve 15 Şubat’ta Sevimli Hayalet izlenirken, 17 Şubat’ta Ejderha Kokanat gösterimde olacak. Naldöken Kültür Merkezi’nde ise 9 Şubat ve 17 Şubat’ta Sevimli Hayalet, 10 Şubat ve 16 Şubat’ta Doraemon, 11 Şubat ve 19 Şubat’ta Sevimli Ejderha Kokanat, 12 Şubat ile 18 Şubat’ta Kaptan Cingöz çocuklarla buluşacak.










Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!