BORDO MAViLi YÖNETiCi GÖREViNi BIRAKTI...

Güncelleme Tarihi:

BORDO MAViLi YÖNETiCi GÖREViNi BIRAKTI...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 10:51

Taşkın, Twitter’daki paylaşımında hakaret içeren ifadelere yer verip, darbeci askerlerin ‘gavur’ eşlerinin ‘milletin ganimeti’ olduğunu yazdı. Tweetleri silen Trabzonsporlu yönetici istifa etti.

Haberin Devamı

SOSYAL medyada dün Trabzonspor Basketbol Takımı İkinci Başkanı Veysel Taşkın tarafından atılan skandal tweetler büyük tepki topladı.

Darbe girişimi sonrasında darbeci askerlerin “gavur”, eşlerinin ise “milletin ganimeti” olduğunu söyleyen Veysel Taşkın, yazdığı tweetlerde hakaret içeren sözlere de yer verdi.

Bordo mavili kulübün yöneticisi, Twitter’da, “Darbeci gavur p**lerinin malları ve karıları artık milletin ganimetidir! Dün gece evimin üstünde uçan jetin pilot ve komutanının eşi mesela” ifadelerini kullandı.

Bu tweetler sonrası büyük tepki toplayan Trabzonspor Basketbol Yöneticisi Taşkın, yazıları sildi. Sonra da hesabını ‘korumaya’ aldı.
Tüm bu olayların ardından, Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği tarafından Taşkın’ın istifası açıklandı.
Duyuruda, “Yönetim kurulu üyelerimizden Veysel Taşkın kendi kişisel Twitter hesabındaki paylaşımlarından dolayı kişisel sorumluluğu gereği kulübümüzü zarara sokmamak adına istifasını vermiş ve istifası kulübümüz tarafından kabul edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

Haberin Devamı

Skandal tweetlere imza atan bordo mavili yönetici Veysel Taşkın, gelen tepkiler üzerine birkaç tweet daha attı. Taşkın, “Maksadını aştığını belirttiğim, sildiğim ve özür dilediğim tweet için yazmanın anlamı yok...Bir öfke anıdır, o kadar” dedi.

Taşkın, kulüpteki görevini bıraktığını belirtirken şu ifadeleri de kullandı:
“TS Basketbol görevimi an itibarı ile bırakıyorum.Tek düşüncem kulübün zarar görmemesidir. Lakin darbe, darbedir. Avukatım da not alıyor tabi...”

BAKMADAN GEÇME!