Borcumu ödeyeceğim

Güncelleme Tarihi:

Borcumu ödeyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı ve söz verdi

Başarısız bir dönem geçirdiklerini kabul eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ‘‘Geçmişten ders çıkardık. İki yıllık tecrübemle yarım kalan işleri tamamlayacağım. Fenerbahçe'yi daha ileriye taşıyacağım’’ dedi.

Gerekçe gösterdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yeniden aday olacağını dün düzenlediği basın toplantısında resmen açıkladı. Yıldırım, iki yıl önce başlattığı geleceğe yönelik yatırımları tamamlamak, şampiyonluk sözünü tutmak, Fenerbahçe'yi daha ileriye taşıma ilkesini, yeniden başkan adayı olmasına gerekçe olarak gösterdi.

Deneyim kazandık

Futbol takımının başarısızlığını kabul eden Aziz Yıldırım ‘‘Bazı hatalar yaptık. Geçmişten ders aldık. Başarı için deneyim gerekiyor. İki yıllık tecrübem var. Antrenör hataları yaptık. Fenerbahçe Futbol Takımını başarıya taşıyacak teknik adamı bulacağım. Taraftara olan şampiyonluk borcunu ödemeye hazırım’’ diye konuştu.

Geri dönmeyeceğim

Kimseye kırgın olmadığını ve herkese kapısının açık olduğunu ifade eden Yıldırım şöyle devam etti: Fenerbahçe'yi daha ileri taşıyacak insanların çıktığını görsem yeniden aday olmazdım. Hizmet yarışında Vefa Küçük'e başarılar diliyorum. Adaylığımı açıkladım, geri dönmem mümkün olamaz. İnandığım için buradayım'' dedi.

Sergen'i düşünmem

Bir soru üzerine Sergen konusuna değinen Yıldırım, eski çalıştırıcı Zeman ile sürtüşmesi yüzünden Sergen'in gönderildiğini hatırlatarak, ‘‘O günkü koşullarda hocamıza destek vermek durumundaydık. Yeni hocanın isteği ile Sergen'in geri dönüşü gündeme gelebilir. Ama ben şahsen Sergen'i geri getirmeyi düşünmüyorum’’ yorumunu yaptı.

G.Saray çökecek

F.Bahçe'nin ekonomik olarak Türkiye'nin en rahat kulübü olduğunu anlatan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: G.Saray'da ekonomik yönden çöküş başlayacak. Ben ve yönetimim kulübün gelirlerini artıracağız. Yeni stadı bitirdiğimizde bütçemiz daha da yükselecek. Tek hedefim şampiyon olarak bırakmaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!