Borajet Havayolları, Fenerbahçe'ye göğüs reklamı sponsoru oldu

Güncelleme Tarihi:

Borajet Havayolları, Fenerbahçeye göğüs reklamı sponsoru oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 15:37

Borajet Havayolları, Fenerbahçe'ye göğüs reklamı sponsoru oldu

Haberin Devamı

Hakan TARHAN/İSTANBUL, (DHA) - FENERBAHÇE Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu için Avrupa'da oynayacağı maçlarda forma göğüs sponsoru olan ve kulübün tüm branşları için 'resmi havayolu taşıyıcısı' görevini üstlenen Borajet Havayolları ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Aziz Yıldırım, Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, yöneticiler, Borajet yetkilileri ve futbolculardan Simon Kjaer, Robin van Persie ile Martin Skrtel katıldı.

3 YILI KAPSAYAN BİR ANLAŞMA

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, imza töreninde yaptığı konuşmada özetle şunları dedi:

"Her zaman olduğu gibi bu sene de her dalda hedefimiz şampiyonluk. Bunun için de ekonominin öneminin bilincinde olarak sportif faaliyetlerimizin dışında sponsor ve destekçilerimizle işbirliklerine de çok önem veriyoruz. Bu bağlamda Borajet Havayolları A.Ş ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması için buradayız. Önümüzdeki 3 yıl için futbol takımımızın Avrupa'daki maçlarında Borajet logosu ve ismi ile mücadele edeceğiz. Bu anlaşma gereği Borajet futbol ve basketbol takımlarımızı kulübümüz için özel olarak dizayn ettiği ve Fenerbahçe adını verdiği uçağı ile seyahat ettirecek. Yurt içi ve yurt dışı bütün deplasman maçlarımızda. Yine diğer branşlarımızın ulaşım sponsorluğunu yapacaktır. Bu arada üyelerimiz ve taraftarlarımız için de Borajet'in özel jestleri ve sürprizleri olacaktır. Bu anlaşmada emeği geçen başta Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, Genel müdür vekili Onur Akgül ve diğer yönetici arkadaşlara şahsım ve yönetim adına teşekkür ediyorum. Bu anlaşmalar ve iş birliğini yaparken bize verdiği insiyatif, cesaret ve destek için Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a şükranlarım ve saygılarımı sunuyorum. Çalışma arkadaşlarıma da emekleri için teşekkür ediyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"FENERBAHÇE İLE UÇMAK KEYİF"

Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol da, "Dünya markası Fenerbahçe'nin Borajet'i tercih etmesi bizi onurlandırdı. Yeni nesil uçaklarımızdan birini Fenerbahçe'ye 3 sene boyunca hizmetlerimizi geliştirerek, spora verdiğimiz katkı çerçevesinde Fenerbahçe’mizi de hak ettiği şekilde zirveye uçuracağız" diye konuştu.

FENERBAHÇE KART SAHİPLERİNE İNDİRİM

Akol, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını da biliyoruz. Fenerbahçeliyim diyen herkese dünyada önemli ayrıcalıklar sunacağız. Fenerbahçe ve Borajet web sitelerinden hemen ulaşılabilir o ayrıcalıklardan şu an itibariyle bütün Fenerbahçeli taraftarlar yararlanabilir. Buna ek olarak tabi Fenerbahçe kart sahiplerimiz var. Kongre üyelerimiz var. Onlarda başımızın tacı. Onlar içinde ek ayrıcalıklar sunacağız. Fenerbahçe ile çok güzel 3 yıl, kısmet olursa 30 yıl, 100 yıl geçireceğiz. Hedefimiz o. Bir kez daha Fenerbahçe'nin Borajet'i seçmesinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Kongre ve, temsilci üyelere ve kart sahiplerine yaklaşık her uçuşta yüzde 25 indirim vereceğiz. Bunun için borajet.com.tr'den kayıt yapmaları gerekiyor. Bir de Fenerbahçeliyim diyen herkes de bütün uçuşlardan yüzde 15 indirim kazanacak"

Törene katılan futbolculardan Martin Skrtel, Robin van Persie ve Simon Kjaer'de desteklerinden ötürü sponsor Borajet Havayollarına teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!