Bonzai iki genci bu hale getirdi

Güncelleme Tarihi:

Bonzai iki genci bu hale getirdi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 12, 2016 18:08

İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, iki gün içinde 22 yaşındaki O.S.A. ile 27 yaşındaki H.K., iddiaya göre, bonzai adlı uyuşturucu yüzünden hastanelik oldu. Tedaviye alınan gençlerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Çaybaşı Mahallesi’nde yaşayan O.S.A., iddiaya göre, dün kullandığı bonzai adlı uyuşturucu madde yüzünden sokakta fenalaştı. Krize giren genci yerde görenler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri O.S.A.’yı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun Bakım Servisi’ne alınan O.S.A.’nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, bu sabah yine bonzai iddiasıyla 27 yaşındaki H.K. de Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası H.K., İzmir Atürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Â

Bonzai iki genci bu hale getirdi

Haberin Devamı

H.K.’nin annesi Güzel K. "Uyuşturucu satıcıları kol geziyor. Oğlumda bu illete başladı, bir daha kurtulamadı. Tedavi ettirmek istedik. Şimdi ölümle pençeleşiyor. Uyuşturucu satıcılarının bir an önce yakalanmasını istiyorum. Bununla ilgili olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!