Bombalı saldırıda yaralanan uzman çavuşa Vali Varol’dan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bombalı saldırıda yaralanan uzman çavuşa Vali Varol’dan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 14:45

Bombalı saldırıda yaralanan uzman çavuşa Vali Varol’dan ziyaret

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- SİİRT’in Şirvan İlçesi’nde PKK’lı teröristler tarafından bombalı saldırıda sağ bacağından yaralanan Uzman Çavuş Yasin Kukel’i baba ocağında Amasya Valisi Osman Varol ziyaret etti.

Siirt’in Şirvan İlçesi’nde PKK’lı teröristler tarafından haince tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu sağ bacağından yaralanan Uzman Çavuş Yasin Kukel’i Amasya Valisi Osman Varol, eşi Funda Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan baba ocağında ziyaret etti.

Siirt’in Şirvan ilçesinde 6 gün önce PKK’lı teröristler tarafından haince tuzaklanan bombalı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Yasin Kukel’i evinde ziyaret eden, Amasya Valisi Osman Varol, “Gazimizin sağlık durumunun iyi olması bizleri sevindirdi. Kısa zamanda toparlanacağını ve eski sağlığına kavuşacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Vali Varol, “Gazimizin devlet ve millet olarak yanınızdayız. Vatan savunmasında görev alan ve bu uğurda canını hiçe sayarak Gazi olan vatan evlatlarını bu millet hiç bir zaman unutmayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!