Bombalı paket buldu alıp evine götürdü

Güncelleme Tarihi:

Bombalı paket buldu alıp evine götürdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2012 00:00

Sincan’da kiracının boşalttığı daireyi kontrol ederken bomba süsü verilmiş bir paket bulan ev sahibi, kutuyu alıp kendi evine götürdü. Daha sonra şüphelenip, korkan ev sahibi, paketi bulduğu yere geri götürüp, polisi aradı.

KİRACININ boşalttığı evde bulunan bomba süsü verilmiş paket, polisi alarma geçirdi. Sincan Atatürk Mahallesi Çilek Sokak’ta bulunan bir binada yaşanan olayda, kiracısının boşalttığı daireyi kontrol eden ev sahibi, üzerinde saat ve kabloların bulunduğu bomba süsü verilmiş paketi gördü. Paketi alıp evine götüren ev sahibi, oğlunun bomba olabileceği uyarısı üzerine korkarak paketi aldığı yere geri götürdü ve durumu polise haber verdi. Durumu değerlendiren polis, olay yerine çok sayıda ekip sevk etti.

Polis alarma geçti

Sokağın girişine ve çıkışına güvenlik şeridi çekip çevrede güvenlik önlemi alan polis, binayı boşalttı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları şüpheli paketi inceledi. Bina sakinleri ise yaşananları korku dolu gözlerle takip etti.
İncelemelerin ardından şüpheli paketin bomba olmadığı anlaşıldı. Paketten sabun, kolonya, parfüm ve traş köpüğü çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri, şüpheli paketin bulunduğu evde inceleme yaptı. İsminin Serdar olduğu öğrenilen kiracı, olay yerine getirildi. Evli ve iki çocuk babası şahsın, ayrıldığı eşini korkutmak için böyle bir paket hazırladığı iddia edildi. Şüpheli kiracı, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!