Boluspor- Göztepe A.Ş. soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Boluspor- Göztepe A.Ş. soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 01:01

Boluspor- Göztepe A.Ş. soyunma odaları

Haberin Devamı

YILMAZ VURAL: SÜPER LİGE ÇOK YAKLAŞTIK
Göztepe A.Ş. teknik direktörü Yılmaz Vural, maç sonu düzenlediği basın toplantısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Vural, "Rakip oyunu riske edecekti. Bunu biliyorduk. Rakibin atak yapma gayretini engelledik. Oyunun büyük bölümünü gol yemeden iyi götürdük. Sonra Tayfur'un attığı golle öne geçtik. Sonra kırmızı kartlar ve maç bitti. Murat'ın attığı golle de maçı rahat bir şeklide kazandık. Boluspora da geçmiş olsun. Bu takımın buralara gelmesi, play off oynaması bile bana göre önemli. Boluspor taraftarına teşekkür ediyorum olgunluklarından dolayı. Göztepe taraftarına da teşekkür ediyorum. Ama daha olay bitmedi. Bir 90 dakikamız daha var. Güzel bir futbol şöleni olacak. Biz kazanmak istiyoruz. Allah inşallah nasip eder. Hakettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü zor bir yerden geldik. Her hafta üstüne koya koya bu hale geldik. Herkes görevini fazlasıyla yapıyor. Oyuncularımı kutluyorum. 1999 yılındaki finalden sonra Göztepe ilk kez Süper Lige çok yaklaştı. Kazanırsa Türkiye çok güzel bir takım kazanacak. Taraftarıyla, tesisleşmesiyle dört dörtlük bir takım kazanacaktır" dedi.
BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa da oynadıkları oyunla finale yükselmeyi hakeden taraf olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu:
"Oyuna baktığımızda yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Maçın 60-65 dakikasına kadar belli riskleri almayacaktık. Ama maalesef aradığımız golü bulamadık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İki karşılaşmaya da bakıldığı zaman Santos'a verilen kırmızı kart, rakibin faullerine es geçilmesi. Verilen sarı kartlar. Sen rakibin daha 30'uncu dakikasında etkili futbolcularını bu şekilde cezalandırırsan olmaz. Üzücü olanı bu. Kaybettik bundan dolayı üzgünüz. Ama Boluspor'da bu sezon çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Sezon başındaki ilk 6 hedefini gerçekleştirdik. Bundan dolayı mutluyuz. Taraftarlarımızı tekrar stada çekebildiğimiz için mutluyuz. Futbol şehri olduğumuzu çok iyi bir şekilde gösterdik. Gelecek sezon hedeflerimiz değişik olacak. Yapacağımız 4-5 doğru transfer ile şampiyon olacak bir kadro kuracağız."

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!