Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 10:50

Kanal D’nin beğeniyle izlenen, ekranlara apayrı bir soluk getiren dizisi Tatlı İntikam’ın bu bölümünde yepyeni başlangıçlar, kırık kalpler ve ortaya çıkan oyunlar başroldeydi. Gelin dedikodumuzu yaparken tüm bunları gözden geçirelim…

Haberin Devamı

HEM İŞ HEM TATİL DEDİKLERİ BU OLSA GEREK!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Sinan ve Pelin’in katılacakları yarışma için Sapanca’ya doğru yol alışı en az onlar kadar bizim de yepyeni umutlar kazanmamızı sağladı. Bu tatilin onlara iyi geleceğini, soruların cevaplarının bulunacağını hissetmiştik zaten ama bu kadar aşk dolu geçeceğini hiç düşünememiştik; gerçi bundan şikayet edeceğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Zira o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki bu iki inatçı aşığın kavuşmasını, kat ettikleri yol kadar birbirlerinde güven biriktirişlerine tanık oluşumuz da önemli… Kalacakları otele geldiklerinde daha ilk andan Pelin’in çektiği selfie ile yüzümüz güldü. Daha sonra küçük bir oda krizi yaşansa da üstesinden gelinmesi çok vakit almadı neyse ki! Fakat burada karşımıza çıkan Kerem adında, geçmişten gelen ve pek de hoş olmayan bir misafir Sinan’ın keyfini kaçırdı. Pelin’e “O adamla konuşmanı, tek kelime bile etmeni istemiyorum!” deyişi kıskançlık filizlerinin ekildiğini hissettirdi. Bunun da sonucunun iyi şeyler doğuracağını tahmin etmek zor olmadı.

 

Haberin Devamı

OLACAK İŞ MİYDİ ŞİMDİ BU YAPTIĞIN DEDE EFENDİ!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Geçen bölüm Pelin ve Sinan hakkında konuşmak üzere karşı karşıya gelen Rıza ve Rüzgar’ın cin gözlü dedesini bu bölüm tam da beklediğimiz üzere epey gergin bir karenin içinde yakaladık. Dede efendi üzerine vazifeymiş gibi Sinan ve Pelin’in yasak bir aşk içinde olduğunu, Sinan’ın Rüzgar ile evli olduğunu Rıza’ya çat çat söyledi. Buna başta inanmak istemeyen ama daha sonra zor da olsa ikna olan Rıza’nın ise elbette duydukları kalbine vurdu. Bu oyunun Rıza tarafından öğrenilip açığa çıkartılacak olması her ne kadar hepimizi tedirgin etse de onu böyle üzgün ve çaresiz görmek bize iyi gelmedi. Kızını, haberi olmadığı bu durumdan kurtarmak için telefona sarılsa da bir türlü konuşmaya fırsatı olmayan Pelin’e ulaşamadı. Çareyi ise hasta yatağından kalkıp Pelin ve Sinan’ın konakladıkları otele doğru yola koyulmakta buldu. Ah be Rıza Baba, önce bir Sinan’ı dinleseydin keşke!

 

Haberin Devamı

SEN BENİM TEK AŞKIMSIN!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Otelde karşılaştıkları Kerem, Sinan’ın emeklerini ve aşkını sabote etmek için elinden geleni ardına koymadı; önce mönüsünü ele geçirdi, daha sonra Pelin’e Sinan’ın ağzından yazılmış bir not ile çiçek gönderdi. Elbette tüm bunlardan sonra Sinan ve Pelin’in merakla beklediğimiz itiraf sahnesi geldi. Pelin artık onun geçmişe saplanıp kalmasından yorulmuş, verdiği emeklerin karşılığını alamamaktan kırılmış bir haldeyken bile restini çektikten sonra hala sevdiği adama koşabilmesiyle hepimize aşkının büyüklüğünü bir kez daha kanıtladı. Sinan ise artık kararını vermişti ve birbirlerine koşarken “Sen benim ilk ve son aşkımsın!” cümlesini sonunda ağzından çıkarttı. Fakat bu aşk savaşında her zaman kurduğu cümlelerle 1-0 önde olan Pelin yine bombayı patlattı; “Sen benim tek aşkımsın!” Bunun üstüne ne denilebilir ki, güzel seviyorsun Pelin! 

 

Haberin Devamı

KÜLTÜR ATAŞESİ OLMAK MI, AŞKINA SAHİP ÇIKMAK MI?

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Dizinin en eğlenceli çifti olduğuna gözümüz kapalı oy verdiğimiz Bülent ve Başak’ı bu sefer geçen bölümden yanmaya başlayan alevlerin içinde bulduk. Başak, kafasında yarattığı mükemmel erkeğe uymayan davranışlar sergilediği için Bülent’e acımasızca saydıradursun, aşkın sadece anlaşmak, birbirlerinin zevklerine ayak uydurmak demek olmadığını halen anlayamamış olmasına bir parça sinirlendik açıkçası Başak’ın… Adeta big bang yaşayan Bülent bu durumda haklıydı bize göre; bu aşk oyunları lisede bırakılmıştı. Sinirden gözleri birbirini görmeyen ikiliye bekledikleri destek yine Simay ve Hakan çiftinden geldi. Fakat bu sefer amaç onların fikirlerini onaylamak değil, hayallerine uygun bir erkek ve kadını karşılarına çıkartıp buna rağmen mutlu olunamayacağını, esas olanın aşk olduğunu onlara ispat etmekti. Bu aşamada Hakan ve Simay’ı kutlamak istiyorum. Hikayedeki işlevleri gittikçe arttı.

 

Haberin Devamı

ZAMAN DUDAKLARINDA DURSUN!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 13. bölüm

Aradıkları huzuru Sapanca’da bulan Sinan ve Pelin’in mutluluğuna bir de yarışmada ne kadar sabote edilse de birinci olmayı başaran mönüleri eklenince çiftimizin bir kutlama yapması şart oldu. Onların bu mutlu anına tanık oluşumuz uzun zamandır evlenmesini beklediğimiz oğlumuzun mürüvvetini görmüşçesine sevinen anneler gibi şen şakrak olmamızı sağladı. Fakat onlara doğru gelen bir sorun vardı; Rıza. Bölüm sonunda karşılaştığımız bu içinden çıkılması zor manzara bakalım bundan sonraki bölüm nasıl bir sonuç doğuracak… Haftaya görüşmek üzere!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!