Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 13:43

Poyraz Karayel 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Poyraz Karayel bu hafta da nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında şoke eden bir sahne ile haftanın sürprizi izleyicileri bekliyor. Dizinin son bölümünde aksiyon ve komedi yine bir aradaydı.. İşte Poyraz Karayel'de bu hafta yaşananlar...

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL'DE BİR KÜÇÜK “BOMBA” MESELESİ!

Bölüme aksiyonu bol sahnelerle başladık; Neşet ve adamı İhsan’ın tuzağına düşen Poyraz, Taş Kafa, Zülfikar üçlüsü bomba yüklü bir depoda ne yapacaklarını bilemez halde kaldılar. Hepimizin aşina olduğu o mavi ve kırmızı kabloları kesme işlemi ise biraz sıra dışı gelişti. Çünkü ortada mavi bir kablo yoktu. Zülfikar’ın ölüme yaklaşırken aşka gelip Meltem’i araması ise bu beladan kurtulmalarına vesile oldu. İki kırmızı kablodan hangisinin bombayı etkisiz hale getireceğini bulup kesen Meltem, her ne kadar depodan çıktıktan sonra bombanın patlamasını engelleyemese de günü kurtardı. Zülfikar’ın annesi acayip bir kız olduğu için Meltem’e icazet vermese de kızın on parmağında on marifet var yahu… Kuru fasulye haşlayamasa da bomba imha edebiliyor, böyle gelin mafya başına! 

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

 "Kim dost, kim düşman bilirdik. Şimdi zaman değişti"

Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

 

 

SEN NE KADAR AŞAĞILIK BİR ADAMSIN ÖYLE, CANIM BENİM!

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Bu bomba imha işleminin ardından geçici sağırlık yaşayan Poyraz’ın durumu Sinan tarafından iyi görülmedi ve tez elden Ayşegül arandı. Başka tanıdık doktor yoktu çünkü, ne durumdan istifade etmesi canım? Sağır sultan Poyraz Karayel’in yanına ulaşan Ayşegül, bu geçici duyma kaybını içinde biriktirdiği duyguları dökmek için kullanmaktan da geri kalmadı. Turistlerle muhabbet ederken kıl kaptığı biri olursa gülümseyerek Türkçe küfreden vatandaşlar geldi aklıma bu sahneyi izlerken, kendimi tutamayıp kahkahayı koy verdim gitti… 

 

İNTİKAMIN DEĞİL, MERHAMETİN PEŞİNDEN KOŞ!

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Bir laf vardır; “Cüssesi kalın olanın aklı da kalındır.” diye… Ben bu lafa hiçbir zaman katılmadım. O belinde silah taşıyan devasa adamların, cüsselerinin aksine tertemiz, yumuşacık kalpleri olduğuna inandım hep. Taş Kafa bu bölüm İsa’yı döven genç uyuşturucu çetesini köşeye sıkıştırıp bir güzel dayak atmaya niyetlenmişti, hepimiz de bu temiz çocuğa yapılan haksızlığın cezasız kalmaması gerektiğini savunduğumuz için sahneyi sabırsızlıkla bekledik. Fakat bazen alelade bir cümle, insanın beyninde dozer etkisi yaratabiliyor; “Senden sonra bir yumruk da ben çakayım mı Taş Kafa ağabey?” Çocuğu çocuğa kırdırmanın sadece onlara zarar verdiğini, birbirlerine önce yumruk, sonra sopa, en sonunda bıçak ve silahla karşılık vereceklerini o kadar yalın, o kadar temiz anlattı ki Taş Kafa… Bir kez daha iyi ki dedik, iyi ki bu kapkara dünyanın içinde çocukların geleceğini önemseyen karakterler izliyoruz Poyraz Karayel’de.

 

Haberin Devamı

TEHLİKELİ SULARDA YÜZÜYORSUN AYŞEGÜL, CAN YELEĞİ LAZIM MI?

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Bu bölüm sinir katsayımızı tavan yapacak birkaç sahne izledik; Savcı Hakan ile bir anlaşma yapan Ayşegül, mecburen Neşet’e yakın davranmak zorunda kaldı. Zaten ona bir adım gidilse evinin önüne helikopter indirecek kadar saplantılı bir adam olan Neşet’i cesaretlendirmek için yeterli olan bir akşam yemeği, Ayşegül ve bizim için zorlu bir sınavdı. O akşam istediğini alamasa da kahvaltı bahanesiyle gittiği evden uyuşturucu ticaretinin yapılacağı adresi öğrenerek çıkan Ayşegül’e “Sen ne yapıyorsun bacım, kiminle dans ettiğinin farkında mısın?” demek istiyorum. Hayır, sadece Neşet’in yılışık sevgi gösterilerine katlanmak zorunda olsa neyse, bir de tüm bunları neden yaptığını Poyraz’a açıklayamadığı için eski sevgilisinin ağabeyiyle ilişki yaşayan kadın pozisyonuna düştü yavrucuğum… Bu arada sakin ol Ayşegül ama sana bir şey söylemem gerek; çakal İhsan’a çok fena yakalandın haberin olsun! 

 

Haberin Devamı

HER CANLI SEVİLMEK, BİRİNE AİT OLMAK İSTER

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Sadreddin tarafından terk edilen Begüm, bu aşk sayesinde çıktığı bataktan çok daha derinine saplanmış halde buldu kendini… Depresyona zaten meyilli olması bir yana, bırakmak için onca çaba sarf ettiği alkole geri dönüşü çok kötü oldu. Aslında en büyük açlığı sevgi olan Begüm’ün bu hayatta en çok sınandığı konunun da bu olması onunla empati kurabilmemiz için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. Annesini sürekli aldatan bir babanın sahte sevgisiyle küçük yaşta tanışmış, sevgiyi yanlış kalplerde aramış, bazen sevdiği adam tarafından aşağılanmış, bazense göklere çıkarıldığı için alışık olmadığı sevgiyi taşıyamamış bir kadın Begüm… Oğluna hiçbir zaman layık bir anne olamamanın acısı içindeyken Sadreddin’in bir hatası onu ölüme yaklaştırdı. O arabadan sağ çıkacağına dair hiçbir umudum yok açıkçası, tüm bölüm aslında bir nevi veda etti bize… 

  

Haberin Devamı

O SİLAH PATLAR NEŞET!

Poyraz Karayel 59.bölüm fragmanında silahı çekti ve..

Ayşegül’ün bir operasyon için Neşet’e yaklaştığını bilmeyen Poyraz, ağabeyinin gerçek yüzünü gören tek kişinin kendisi olduğunu düşünerek yüzleşmek üzere kapısını çaldı. Onu bu yüzleşmeye iten en büyük sebep kıskançlık olabilir fakat Neşet kadar psikopat bir adamın evine hiç tedbirsiz gideceğini düşünmüyorum Poyraz’cığım Karayel’in. Bu bağlamda foyası ortaya çıkınca silahına abanan Neşet’i kötü bir sürprizin beklediğine olan inancım tam. Poyraz’ın rahat bir tavırla “O silah patlar Neşet!” derken kastettiği silah bence kendisine doğrulan silah değil. Evet, bir silah patladı ama vurulan kesinlikle Poyraz olmayacaktır.

Begüm Sadreddin’in arabasından sağ çıkabilecek mi, Ayşegül’ün casus olduğunu ortaya çıkaran İhsan ne gibi planlar peşinde olacak, Neşet ve Poyraz yüzleşmesinde patlayan silah nelere mal olacak? Bunların hepsini bir sonraki bölüm konuşacağız sevgili Poyraz Karayel’ciler! 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!