Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:46

Poyraz Karayel çarşamba günü çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek. Poyraz Karayel'in yeni bölüm fragmanında yaşananlar hayranlarını şoke ediyor. Ayşegül'e zarar vermemek için elinden geleni yapan Poyraz beklemediği bir gelişmeyle karşılaşacaktır. İşte Poyraz Karayel 56.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Bunun üstüne bir de Neşet, Ayşegül’ün Poyraz’a olan aşkına hayran kaldığı ve aynı şekilde sevilmenin hayalini kurduğu için Ayşegül’e kafayı takmış olmasına rağmen “iyi çocuk” rolünü oynamaktan vazgeçmedi ve Poyraz’ı çağırıp Ayşegül’ün onun yanında olduğunu söyledi, Poyraz’ın Ayşegül’ü uzaktan da olsa görmesini sağladı.

Neşet’in zekasını iyi kullandığını inkar edemeyiz ama kötülüğünün kimse tarafından fark edilemiyor olması gittikçe daha can sıkıcı olmaya başladı. Hobi olarak yine kötülük yapabilir ama en azından bu kötülüğü fark edebilenler de olmalı. Ayşegül’ü hayatın diğer adı olarak belleyen Poyraz’a ise Ayşegül’ün onsuz gayet huzurlu gözükmesi biraz dokundu elbette. 

 
POYRAZ KARAYEL 56.BÖLÜM FRAGMANI!





AFRİKALI TRİPOD VE MELTEM’İN EVLİLİĞİ!

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku

Meltem ve Zülfikar cephesinde, geçen hafta ortaya çıkan Meltem’in evli olduğu gerçeğinin yankıları sürüyordu. Meltem, Zülfikar’ın bu gerçeği bildiğinin farkında değildi henüz, Zülfikar kısaca “trip” olarak tanımlayabileceğimiz davranışlarını sergilerken o da anlam vermeye çalışıyordu duruma ama neyse ki bu çok uzun sürmedi.

Meltem’in olayı gayet laubali bir şekilde karşılayışı başta hepimizi şaşırtsa da olayın aslını öğrenince hep birlikte “Meltem’dir, ne yapsa yeridir” demeden edemedik. Afrikalı arkadaşını sınır dışı edilmekten kurtarmak için evlenmek de tam ona uygun bir hareketti zaten. Kısaca onlar için bu da bir ayrılık sebebi olmadı ama ilişkilerine bir heyecan gelmesi için biz hâlâ bir ayrılık yaşamaları taraftarıyız, böylece kendilerine geleceklerdir. 

 

HAYATINDA BİR KERE OLSUN, AKLINI KULLAN SADRETTİN!

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku

Çok geçmeden Poyraz ve Sadrettin yüzleşti, Poyraz Sadrettin’e tam olarak ihtiyacı olanı verdi ve onu gerçekten düşünmeye, aklını kullanmaya yönlendirdi. Sadrettin’in başına ne geldiyse her şeye körü körüne inanmaktan, nereye çekerlerse oraya gitmekten gelmedi mi zaten? Başlarda çok sempatik bir ilişki olacağını düşündüğümüz Begüm’le ilişkisi de tam olarak böyle oldu.

Haberin Devamı

Begüm nereye çekse oraya giderken giderek itici bir ikili olmaya başladılar, hatta eve soktukları köstebek Songül’ü de sayarsak üçlü… Sinan’ın Sadrettin’e olan tepkisi sonunda Sadrettin’in evden ayrılmasına sebep olsa da bu şekilde nereye kadar gidecekleri merak konusu.

 

POYRAZ KARAYEL DOSYASI AÇILMIŞTIR!

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku

Poyraz’ın geçen hafta Bahri Baba’yı kurtarmak için amirine emri verenin kendisi olduğunu söylemesi üzerine bu hafta da beklenen oldu ve sonunda Emniyet’te Poyraz Karayel dosyası açılmış oldu. Sıradan bir dosya da değildi bu üstelik, Bahri Baba’nın adı silindi ve Poyraz’ın adı yazıldı o tahtaya bir kere.

Haberin Devamı

Poyraz’ın bu işlerden kendini kurtarması artık daha da imkansız, kendisinin de kurtarmak istemediği zaten ortada. Zira kendisi bu sıralarda Zülfikar ve Taşkafa’yla birlikte Bahri Baba’yı kurtarmak için mekan basmakla meşguldü. Aslı’dan soruşturmanın açıldığını öğrenince de Ayşegül’le ilişkileri iyice çıkmaza girmiş oldu. Kendisi bu kadar olayın içindeyken Ayşegül’den uzak durmak zor olsa da en doğrusuydu çünkü.

 

BEN SADRETTİN'İ ÖLDÜREMEM!

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku

Bahri Baba’nın Ayşegül konusundaki hassasiyetini sanırım Poyraz Karayel’i bir bölüm bile olsa izleyen herkes biliyordur. Dolayısıyla onun canına kast edenler konusunda oldukça sert olacağı hepimizce tahmin edilen bir şeydi. Bu yüzden de Sema’nın yardımıyla, Ayşegül’e gelen kurşunların sebebi olanın cezasını kendi elleriyle vermek için onun koğuşuna verilmesini sağladı. Bunu yaparken işin arkasında Sadrettin’in olduğunu öğrenince nasıl yıkılacağını bilmiyordu elbette…

Haberin Devamı

Sadrettin’in uyuşturucu işine bulaştığını öğrenmesinin ardından bir de neredeyse Ayşegül’ün ölümüne sebep olacağını öğrenince Zülfikar ve Taşkafa’ya Sadrettin’in ölüm emrini verdi. Ölüm emrini Bahri Baba verdi vermesine ama bunun Zülfikar ve Taşkafa için ne kadar zor olacağını düşünemedi. Zülfikar, her ne hata yaparsa yapsın kardeşi gibi bildiği Sadrettin’i vuramayacağını anlatırken, onlarla birlikte bizim de gözümüzden bir damla yaş akmış oldu. Sadrettin’i öldürme işi Taşkafa’ya kaldı kalmasına ama neyse ki Poyraz yine son dakikada Sadrettin’in kurtarıcısı oldu, Sadrettin’in saf değiştirdiğini ve Bahri Baba’nın hapisten çıkmasını sağladığını söyleyince Bahri Baba emri geri çekti, biz de derin bir nefes almayı başardık. 

 

Haberin Devamı

BÜTÜN ACILAR SANA ÇIKIYOR AYŞEGÜL!

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanında Ayşegül şoku

Ayşegül, Poyraz’dan vazgeçtiğini ve onsuz huzurlu olduğunu, olacağını iddia etse de aslında tek isteği Poyraz’dan gelecek bir özürdü, o özür dilediğinde kendisinin affetmemesi zaten mümkün değildi, hiçbir zaman olmamıştı, bunu o da biliyordu, biz de biliyorduk. Bu yüzden de içten içe Poyraz’ın yanına gelmesini bekliyor, Poyraz gelmedikçe kalbi kırılmaya devam ediyordu. Poyraz’ınsa Ayşegül’ün yanına gelememesinin sebepleri vardı, yoksa onun da Ayşegül’ün olmadığı tek bir an bile nefes alamadığını biliyorduk.

Birbirlerini düşüne düşüne de olsa bir türlü yan yana gelemedikleri bölümün sonunda nihayet kavuştular ama içten içe hepimiz hissediyorduk bunun kısa süreli bir kavuşma olduğunu, hatta Poyraz için veda niteliğinde bir kavuşma olduğunu. Poyraz, Ayşegül için Ayşegül’den vazgeçti ve boğazımızda bir yumru bıraktı yine. Poyraz’ın da dediği gibi, ayrılacaklar ki, kavuşması olsun, özlemesi olsun… O kavuşma çabuk bulsun Poyraz ve Ayşegül’ü, çünkü yine Poyraz’ın dediği gibi, ayrılık ölümden beter. Haftaya görüşmek üzere!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!