Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 13:28

Poyraz Karayel, bizi biraz üzen, biraz da sinirlendiren ve gerim gerim geren bir 54. bölümle karşımızdaydı. Ayşegül’ün vurulmasının ardından tempo biraz düşmüştü ama haftaya yine kemerlerimizi sıkı sıkı bağlamamız gerekecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

İNSAN YAŞADIĞINA UTANIR MI? 

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Bölümü kaldığımız yerden açtık... Sadrettin kardeşini vurdurduğu için çok pişmandı. Ekibin kalanı ise Sadrettin’in baskın için yolladığı adamlarla bir çatışma içindeydi ama en önemlisi Poyraz Ayşegül’ü kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalmıştı. Ayşegül’ü hastaneye yetiştirmeye çalışırken “N’olur affet beni” diye yalvaran Poyraz’a mı üzülsek, durumu kötü olup hayalinde çayır çimen koşuşturan dizi karakterlerinden farkını ispatlayarak tatile gitme hayaline dalmışken orada hiç tanıyamadığı kızını, kızlarını bulan Ayşegül’e mi üzülsek, bilemedik.

O Poyraz’la aşklarının kan kaybettiğini söyleyip kızıyla kalmaya karar vermişken; Poyraz, Ayşegül can çekişirken yaşadığına utanmakla meşguldü. Üst üste bu kadar darbe aldıktan sonra bizim de en azından gözlerimizin dolmaması mümkün değildi elbette… 

 

Haberin Devamı

İNSANA YÜRÜMEYİ ÖĞRETİYORLAR AMA KİMSE YOLU GÖSTERMİYOR!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Neşet’se sonunda Ayşegül’ün vurulduğunu öğrendi ve tam ona yakışacak şekilde bir sinir krizi geçirdi, ortalığı yıktı. Ayşegül’e olan ilgisi gitgide tehlikeli bir hal alırken, biz de daha bu anlardan işin sonunda yine Neşet’in kötü bir işte parmağı olacağını tahmin ettik. Diğer yandan da Sadrettin’i arabada ağlarken bulunca kafamızda ister istemez “Son pişmanlık neye yarar?” çalmaya başladı. Sadrettin’i tüm manyaklıklarına rağmen sevmeyi başarmıştık ama son yaptıklarıyla birlikte bardağı o kadar taşırdı ki, sanırım bizim de ona olan sabrımız ve empatimiz sona erdi.

Adım adım delirmeye doğru giden, kimsenin yolu göstermediği, hüznün en çok yakıştığı Poyraz Karayel’imizi Albayla birlikte çatıda gördüğümüzde de zaten Sadrettin’e odaklanabilmemiz pek mümkün değildi. Poyraz Ayşegül’ün hayati tehlikesi kalmadığını öğrenerek intiharın eşiğinden döndüğü anlarda Sadrettin de Ayşegül’ün vurulduğunu yeni öğrenmiş ve olayla hiçbir alakası yokmuş gibi hastaneye ulaşmıştı. 

 

Haberin Devamı

GÜNAH ÇIKARTAN SADRETTİN VE POYRAZ!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Ayşegül’ün ameliyattan çıkmasının ardından Despina Hanım ve Sema aracılığıyla Bahri Baba’ya haber ulaştırıldı, Bahri Baba bizi hiç şaşırtmadı ve sorumluların hesabının kesilmesi için talimatını verdi. Sadrettin’se abisi olarak Ayşegül’ün odasına girdi ve gözyaşlarının arasında günah çıkartır gibi Ayşegül’den özür diledi. Ayşegül bunu bilse affeder miydi, bilemeyiz, ama ben kendi adıma affedemedim, Poyraz ve diğerlerinin de affedeceğini sanmıyorum. Sadrettin’in arkasından da Ayşegül’ün odasına kaçak olarak giren Poyraz günah çıkarttı bu kez de. Onun affedilmesi yine Ayşegül'ü bilemesek de daha kolay sanki, zira bizdeki değeri bambaşka. Üstelik Ayşegül'e bir zarar gelmesinin isteyeceği son şey olduğundan, onun yerine ölmeyi bin kez sorsalar bin kez tercih edeceğinden de çok eminiz. 

 

Haberin Devamı

SADRETTİN'İN KURTARICISI SONGÜL!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Ayşegül'ün vurulması Sema'nın hastalığını tetiklerken, Zülfikar ve Taşkafa da Poyraz'ın talimatıyla polisleri takip etti ve polislerden önce Ayşegül'ü vuran adamı ellerine geçirdiler. Onlar her zamanki işkence yöntemleriyle adamı konuşturmaya çalışacaklardı ki geç kaldılar, Songül bu olaya da müdahale etmeden duramadı ve Sadrettin'i kurtarabilmek için Begüm'den aldığı talimatla adamı zehirleyerek hastaneye kaldırılmasına sebep oldu. Neşet'inse adamın Sadrettin'i ötememiş olması pek işine gelmemişti.

 

İKİMİZDEN BİRİ MEZARA GİRMEDEN, BİTMEYECEK BU İŞ! 

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Haberin Devamı

Ayşegül'ün uyanmasıyla birlikte beklediğimiz Ayşegül & Poyraz yüzleşmesi gerçekleşti ve onların birbirlerini ne kadar çok sevdiklerine bir kez daha tanık olduk. Nasıl Poyraz, Ayşegül'ün yerinde olmayı tercih ediyorsa, Ayşegül'ün de aynı şeyi isteyeceğini ve Poyraz'a az daha öleceği için değil, az daha Poyraz öleceği için kızgın olduğunu görmüş olduk. Hiçbir zaman kolay şeyler yaşamasalar da birbirlerinden vazgeçmedikleri için sevdik biz onları, onlar da birbirlerine bu kadar aşık oldu belki de.

Bu yüzden Ayşegül'ün Müdür ve Poyraz'ın konuşmasını duyduktan sonra Poyraz'dan bir mektup yazarak vazgeçmesi hepimizde bir hayal kırıklığı yarattı. Üstelik henüz bir türlü nasıl biri olduğunu göremedikleri Neşet'le birlikte gitmesi de cabasıydı. Neşet'e tam olarak güvenmeseler de yanlarında durmasına izin vermeleri, Neşet'in ne kadar tehlikeli biri olduğunu fark edememeleri her bölüm daha da germeye başladı bizleri. Tehlikesinin yanı sıra kendisi Ayşegül ve Poyraz'ın arasında tam bir kara kedi çünkü. 

 

Haberin Devamı

EVLİ BİR MELTEM VE KALBİ KIRIK BİR ZÜLFİKAR!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Meltem'de ise Zülfikar'ın annesiyle tanışma heyecanı vardı. Zülfikar'ın uzun süren ikna çalışmaları sonucunda Anadolu'lu Zülfikar ve Honolu'lu Meltem, Meltem'i bir anne için en azından daha sevilebilir bir hale soktuktan sonra Zülfikar'ın annesinin evine vardılar. Ama işler pek istendiği gibi gitmedi, Zülfikar'ın tüm Meltem'i yağlama çalışmalarına rağmen Türk standartlarına pek de uygun olmayan bir gelin adayı olan Meltem'i annemiz pek sevemedi.

Üstüne Çiğdem'le kıyaslayarak bizleri de biraz kırdı. Ama asıl sorun bu da değildi, Meltem'in tüm inadına rağmen evlilik konusunda kararlı olan Zülfikar, Meltem'in kimliğini gizlice aşırdı ve Meltem'in hali hazırda zaten evli olduğunu öğrendi. Bu işin altından ne çıkar, bilemiyoruz ama Zülfikar ve Meltem için ufukta bir ayrılık gözüküyorsa bu ayrılığın onlara iyi geleceğini düşünüyorum, zira ilişkileri iyice monoton bir döngüye girmişti. 

 

HEPİMİZ MANYAĞIZ Dİ Mİ? HEPİMİZ MANYAĞIZ!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Poyraz, İstanbul'un tüm yer altı dünyasına rest çekip hepsiyle düşmanlığını kesinleştirdikten sonra Ayşegül tarafından terk edildiğini görünce, delirmeye bir adım daha yaklaşmış oldu. Biz dertleşmesi için yanında Albay'ın belirmesini beklerken bir anda 1. Poyraz, 3. Poyraz'ın karşısına çıktı, ardından da 2. Poyraz... Özleri bir olsa da pratikte birçok farklılıkları olan Poyraz Karayellerin yüzleşmesini gülümseyerek izlemiş olduk biz de. Poyraz'ı her haliyle çok seviyoruz, inkar edemeyiz ama ilk iki Poyraz'ın tadı daha bir başkaydı sanki, sen ne dersin 3. Poyraz? 

 

POYRAZ'IN HAYATINI MAHVEDEN SADRETTİN!

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 54. bölüm

Bölüm sonuna geldiğimizde ise Sinan, bölüm başından beri bir türlü söyleyemediği gerçeği babasına Sadrettin'e bir şey yapmasından korka korka olsa da söyledi ve böylece Poyraz, kendisini öldürtmeye çalışırken Ayşegül'ün vurulmasına sebep olan kişinin Sadrettin olduğunu öğrendi. Sadrettin'in hayatını mahvettiğini düşünmekte de haksız sayılmazdı. Onunla yüzleşmek ve hesaplarını kapatmak için gittiği balıkçıda Sadrettin'i öldürmek isteyen başkaları da vardı. Sadrettin onlarla işini bitirdiğini söylese de kurtulması o kadar kolay değildi elbet.

Neşet, her zamanki sinsiliğiyle bu defa da Sadrettin'i öldürüp suçu Poyraz'a yıkmaya çalışacaktı ki Poyraz'ın Sadrettin'i kurtarmasıyla birlikte planları suya düştü. Poyraz, Sadrettin'i yufka yüreği yüzünden mi kurtardı dersiniz, yoksa onu bizzat kendisi öldürmek istediği için mi? Bana Sadrettin'in fişini kendi elleriyle kesecek gibi geliyor ama bu sorunun cevabını ancak bir hafta sonra kesin olarak alabileceğiz. Haftaya görüşmek üzere!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!