Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 14:06

Geçen bölüm en son Demir'in kalesini tam saha pressleriyle zorlayan Gökçe bu kez golü bulacak mı diye düşünürken, bu bölüm gördük ki ofsayta düşmüş. Ama maç 90 dakika ve pes etmek Gökçe Şenkal'ın kitabında kesinlikle yazmıyor! Haydi gelin, bölümü beraber çekiştirelim!

Haberin Devamı

MATARAMASUKO JAPONCASI

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Gökçe o Demir'i bir şekilde öpecek, kararlı! Hatta o kadar kararlı ki Demir'in gözüne girebilmek, kalbini kazanabilmek için Japoncası mataramasuko tasımasukosana seviyesinde olmasına rağmen sular seller gibi Japonca bildiğini bile iddia edebilir. Peki sonuç ne olur dersiniz? Doğru bildiniz tabii ki hüsran! Her ne kadar teknolojinin nimetlerinden yararlanarak Tokyo'daki eniştenden yardım almaya çalışsan da taşıma Japonca ile değirmen dönmez be Gökçeciğim! 

 

BARTU ŞENKAL'LA ÜÇKAĞIDA DOĞRU!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Haberin Devamı

Bartu bu hafta artık Hayatımın Aşkı için bir gelenek halini almış olan Yeşilçam köşesini şenlendiren isim oldu. Kısa yoldan zengin olma hevesinde olan Bartu'nun kahvedeki botoks iğnesi maceraları Şener Şen'in canlandırdığı efsane Ziya karakterinin Nadya Komanaçi, Taçsız Kral Pele, Fenerbahçeli Cemil diye başlayan jilet satma hikayesini hatırlattı ve yüzleri gülümsetti. Tabii ki Ziya gibi Bartu'nun girişimi de olaylı bitti. Meşhur böl ve yönet taktiğiyle ikisini birbirine düşürerek anne babasının cenderesinden kurtulan Bartu kedi olalı bir fare tuttu ve parlak fikriyle Gökçe'yi içine düştüğü zor durumdan kurtardı. Bu sırada Uzak Doğu coğrafyasına ait engin bilgi birikimiyle gözleri yaşarttı. Her ne kadar dünyanın bir ucundan ta Japonyalardan gelen temizinden bir dayak yediyse de Bartu Şenkal'dan öğrenmemiz gereken çok önemli bir hayat dersi var aslında. Şu dünyada iki şeyin çözemeyeceği hiçbir sorun yok: şalgam suyu ve ocakbaşı... 

 

JUSTİN ONA BİR "Hİ!" BİLE DEMEDİ!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Haberin Devamı

Japonlarla olan iş bozulunca Gökçe'ye esip gürleyen Demir, babasının telkiniyle fazla sert çıktığına karar verdi ve gönlünü almak üzere Gökçe'nin evinin yolunu tuttu. Onu karşılayanlar ise belki biraz çatlak ama fazlasıyla sevimli Şenkal ailesi oldu. Önemli bir misafir eve geldiğinde olmazsa olmazlardan birisi utanç verici çocukluk anılarının ve insanlıktan sır gibi saklanan korkunç fotoğrafların ortaya çıkmasıdır. Demir de eve gelen misafir olarak bu durumdan nasibini aldı. Bieber dönemi için fazla yetişkin kalsa da Gökçe zamanında sıkı bir Justin Timberlake hayranıymış onu da öğrenmiş olduk. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler. Türkiye'ye konsere gelmezse Justin'i posterlerini yakmakla tehdit eden Gökçe şimdi de affetmezlerse harakiri yapmakla tehdit ediyor Japonları. Bir Justin gelir bir Justin gider ama hiçbiri bir "Hi!" bile demez. Boşver be Gökçe, sana Justin mi yok? Gerçi sen de haklısın, gerçekten yok. Gökçe'nin Justin Timberlake videosu tartışmasız bölümün en komik sahnesiydi. İzleyenleri kahkahalara boğan performansından dolayı Hande Doğandemir'i özel olarak kutlamak gerek...

 

Haberin Devamı

NE ÇEKTİN BE KAAN!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Ey Romalılar söyleyin bana! Bu çocuğun bu Güzin Abla hali ne zaman bitecek? Reklam metni yazacağım, fikir lazım bana akıl ver Kaan. Demir'i tavlamam lazım yardım et Kaan. Tarhana çorbası yap Kaan. Bana spor yaptır Kaan. Japonlarla işi batırdım yetiş Kaan. Babam motor diye tutturdu, yardım et Kaan. Herkesinki can da Kaanınki patlıcan mı yahu? Gökçe Hanım her başı sıkıştığında soluğu Kaan'ın yanında alıyor. Ama Demir'i görür görmez Kaan'ı unutuveriyor. Ne güzel dans ediyordunuz. Kaan romantik romantik anlatıyordu. Neden bozuyorsun ki şimdi o ortamı? Zaten çocukcağız sen onu pat diye bırakınca bozuldu. Azıcık ilgi bekledi senden onu da çok gördün. Üstelik babasının kara kuzusuna o kadar tatlı çilekli krem şantiler hazırladı. Yine kıymeti bilinmedi. Zaten Kaan kim ki?

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 5. bölüm

Demir bebek adımlarıyla Gökçe'ye yaklaşmaya başlarken Kaan'ın içinde de yavaş yavaş kıskançlık tohumları yeşermeye başladı. Demir ve Kaan ikilisi arasında eskiye dayanan bir kız meselesi olabileceğini hepimiz tahmin ediyorduk. Fakat bu konunun bir kız kardeşle ilgili olduğunu hiç düşünememiştik. Yeni bölüm fragmanında karşımıza çıkan Demir'in kız kardeşi Duru, görünen o ki Kaan'la da tanışıyor. Kaan'ı aşka küstüren, tek gecelik ilişkilerin adamı olmasına sebep olan kadının Duru olması çok yüksek ihtimal. Duru'nun gelişiyle çok şey değişecek gibi gözüküyor. Bakalım Gökçe Kaan ve Duru'yu birlikte görüp kıskanacak mı? Yoksa Duru yüzünden resti çekip ajanstan ayrılan Demir'in peşinden sürüklenirken yine Kaan'ı unutacak mı? Bekleyip görelim.

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!