Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 15:16

Hayat Şarkısı'nın 15. bölümü geçmiş bölümleri aratmadı, neler yaşandı neler... Gelin beraber Hayat Şarkısı'nda en son neler olmuş dedikodusunu beraber yapalım...

Haberin Devamı

BİR NEZARET ARKADAŞIN EKSİKTİ HÜLYA!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Tam Hülya’yı Müfit eline geçirdi eyvahlar olsun diyorduk ki, polis baskınıyla asıl ele geçirilen Müfit oldu. E bu durumda Hülya da bizden bir gecelik nezarethane kazandı. Bravo Hülya!

Kızı bir konuşturmadılar, konuşsa anlatacak asıl operasyonu kendisinin yapacak olduğunu ama yok konuşturmadılar. Neyse ki en sonunda geçti amirin karşısını açtı o asla kapanmayan ağzını, sıraladı cümlelerini... Başladı anlatmaya dünyanın oluşumundan itibaren, haliyle ne yapsınlar saldılar. Kim tutabilmiş elinde Hülya Cevher’i? Mahir de son anda kaçtığından Kerim hariç kimsenin şüphesini paket olayı çekmedi, Kerim’in ise artık bu oyunlara sabrı kalmadı. Adam da haklı, hayatındaki tek hareketlilik Afrika’daki doğal yaşam ve yazmakta olduğu tezi olduğundan, Hülya’nın alengirli işleri onda alerji yaptı.  Zaten biz de ne zaman delirecek, lafını söyleyecek diye merak ediyorduk, merakımız dinmiş oldu.

Haberin Devamı

Kerim, Hülya’ya haftalık ayarını bir güzel verip eve git dedikten sonra o çok meşhur yürüyüşlerinden birine daha çıktı. Adam doğa insanı, kafası atınca vuruyor kendisini ya sahile, ya ormana. Hülya da ne yapsın bakıyor arkasından öyle uzun uzun. Hülya zaten sekiz yaşından beri bakıyor Kerim’in arkasından uzun uzun... Çok seviyor, azıcık deli seviyor, sevince abartıyor ama sevgisinin kıymeti bilinmiyor. Hüseyin biliyor, Bayram biliyor, Süheyla biliyor da bir tek o Kerim efendi bilmiyor. Bu kadar entrikaya, koşturmaya, planlı harekete alışık olmaması normal ama bir kere de çek kızı sor değil mi; “İyi misin?” de, yok hep bir sinir, hep bir bağırtı!

 

MÜFİT’İN TUTUKLANMASI CEVHER KÖŞKÜNDE OLAĞAN ÜSTÜ HAL YARATIYOR

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Bayram Cevher, Müfit’in her an harekete geçeceğinden emin, alıyor oğullarını karşısına Amerika’ya gitmelerini söylüyor. İkisi de sorumluluğu almaya hazır, bir Cevher asla cepheyi terk etmez. Bayram’ın korkusu kendisi ya da onca yıl kazandıkları değil elbette ailesi, ailesinin derdi de o. E bu işi çözse çözse kim çözer, Hülya Cevher. Saf kan bir Cevher olmasa da Bayram’a en yakışır evlat/gelin kendisi, Bayram da hayranlığını çoğu zaman dile getiriyor zaten. 

 

Haberin Devamı

BAZI ÇOCUKLARIN KADERİ MACERA OLUYOR!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Kaya’nın yanında çalıştığı kadın ölünce, Bahar mecburen Melek’e dönmek için yola çıkıyor. Tabii herkes İstanbul’a geldiğinden Kaya bebeği köyde kalan tek kişi olan halaya bırakıyor. Zaten o bebek neden kaçırıldı, Kaya orada işe neden girdi, kızlar bebek gelsin diye neden sakin sakin bekledi hepsi başka soruların cevapları, hala neyin neden olduğunu tam olarak anlamış değiliz. Bebek dolaylı yoldan Hülya’ya ulaştığından, ilk anne-kız anını da görmüş oluyoruz. Zaten bebeği uzaktan gören biri ne Nilay’ın ne de Melek’in kızı sanır, bebek avaz avaz Hülya’nın genlerini taşıyor, tabii biraz da o sevimsiz Cem’in. Cem Bey birkaç bölümdür ortalarda yok, etrafta bir huzur dalgası mevcut. Aynı şeyi Filiz için de söylemek isterdik ama o tam gaz geliyor, kendince gümbür gümbür geliyor da onun estirdiği fırtına en fazla Hülya’nın saçlarını havalandırır. 

 

Haberin Devamı

MAHİR YİNE BÜYÜK OYNUYOR

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Hülya’nın talimatı üzerine Mahir, Bayram Cevher’in tehdit edildiği belgelerin peşine düşüyor, üstelik tam da Zeynep belgelere ulaşmışken! Zeynep’in planı bir kez suya düşerken Mahir sahte bir operasyonla, gidip belgeleri alıyor. Mahir olmasa bu Hülya ne yapardı? Kendisi resmen İsveç çakısı gibi, her parmağında başka olay çözücülük... Bir sıkıntı mı var, bir kasa mı açılacak, birisi ülke dışına mı sürülecek hemen Mahir’i arıyorsunuz yedi gün yirmi dört saat hizmet, evlere servis dahil. Mahir, danke schön!

 

FİLİZ, SENE KAÇ? 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Haberin Devamı

Filiz, bir kolunun altına üvey babasından kalan mirası diğerine de ablasını alıp İstanbul’a iniş yapıyor. Tabii biraz fazla havaya girmiş, parası olmasının ona yardımcı olmayacağını, aynı zamanda Hülya kadar cin akıllı olmasını gerektiğini bilse iyi olurdu. Bakalım planı ne, neler yapacak? Kendisini görmekten hoşlanmasak da kolay pes etmeyen bir kişilik, atıyorsun geri dönüyor, yine atıyorsun yine dönüyor. Bumerang bir Filiz iki. 

 

AL BU DA SANA VEDA BUSESİ KERİM

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Ah Kerim, ah! Hülya’nın güven yanı sana hiç yeşermedi ki zaten sen neden o yanı sınıyorsun? Bu kız seni bu zamana kadar kaç farklı kadınla gördü? Bu kızın senden istediği iki tane sözken sen daha ne kadar saklanacaksın? Tamam, suçun yok, tamam kız fazla yılışık ama o Hülya’yı kan revan bırakan sivri dilin neden başkalarına sınır çizmede bu kadar yetersiz?

 

Haberin Devamı

TEHLİKE SESSİZ AMA DERİNDEN GELİYOR!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 15. bölüm

Hülya Cevher, kocasını başka kadınlarla gördüğünde asla insan içinde olay çıkartmaz, işini sessiz halleder. Önce uyarır, geliyor gardını al, der. Ardından da savurur kılıcını. Hülya bu kez bize ayrılığın Hülya’casını öğretti. Yüzüğü kırmızı peçetenin alında uzatıp gözlerine baktı sekiz yaşından beri sevdiği adamın, ardından yükselip kulaklarına, ‘seni terk ediyorum’ dedi. Üstelik babasını kurtaracak belgelerini de bulduğunu söyleyerek. Hülya Cevher, omuzları dik, gözlerindeki hayal kırıklığıyla Kerim’e verdiği bir buçuk ayı da alıp çıktı mekandan. Hülya Cevher terk etti mi, böyle ederdi.  Hülya giderken adımlarını say Kerim, biz sana seyirci olarak bunu öneriyoruz! Haftaya görüşmek üzere!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!