Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 09:29

Yeni bölümüyle izleyenlerine kendini daha çok sevdiren Bodrum Masalı, iyi bir ikinci bölümle karşımızdaydı. Ne izledik, neler hissetik ve neler aklımızda kaldı? Hep beraber bir göz atalım!

Haberin Devamı

Birinci bölüme Ateş’in Gözde’nin evinin önünde yüzleştiği gerçek ile veda etmiştik. İkinci bölüme de aynı şekilde "Merhaba!" dedik. Ateş, şüphe duyduğu olayın iç yüzünü anlamak amacıyla babası Evren’e bazı sorular sordu. Ateş için (doğal olarak) pek tatmin edici cevaplar değildi, dolayısıyla bu olayın peşini bırakmaya niyeti de yoktu. Sevgilisine ve kemanına kavuşmanın verdiği mutluluk ile yatağında sırıtan Su, Cenk’in Uzay’ın teknesinde onu aldattığından bir haberdi. Kısacası bölüme hızlı değil uçar adımlarla başladık!

 

ATEŞ'İN ALEVLERİNDEN KİMSE KAÇAMAZ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Haberin Devamı

Ne demiştik Ateş bu işin peşini bırakmaz. Alara’ ya söz verdiği buluşmaya giderken babasını ve Gözde’yi beraber görünce takıldı peşlerine. Araba ile yolculuk yapan ikiliye yaya olarak yetişmek hayli zordu tabii. Ateş'in imdadına portakal kokulu Aslı yetişti. Aslı’nın motoru ile babası ve metresi Gözde’yi takip ederken Alara ile karşılaştı. Alara’ya söylediği ufak yalan ortaya çıkmıştı bir kere. Şimdi vay haline!  

 

KELEBEK'İN AŞKI "SU" İLE BULUŞMAK ÜZERE!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Kelebek her sabah olduğu gibi Aslı’nın babasının teknesinden balıkları almak için bekliyordu. Ancak yanlış yere çekilen tekne, balıkları almasına engel oluyordu. Tesadüf o ki yanlış yere çekilen tekne Uzay’ın teknesiydi. İçinden çıkan Cenk’i ve Su’yu aldattığı kızı gören Kelebek şaşırmadan edemedi. Alara’nın gönlünü almak için Alara’nın evine giden Ateş için işler pek kolay olmayacaktı. Ateş belki Alara’nın gönlünü alamadı ama babası ile yarım kalan hesaplaşmasını tamamlamak için bir fırsat yakaladı. Faryalı’nın otelinin satış işlemleri için Cahit’in yanına gelen Gözde ile karşılaştı. Gözde’nin arabası ile giderken yol kenarında babasına rastlayan Ateş gözümüze pek gibi görünmedi. Ateş, ikisinin sevgili olduklarını düşündüğünü açıkça belli edince Evren binlerce yalanı arka arkaya sıraladı. Ateş’i arabadan indirip bir otelleri olduğunu ama annesinin satmak istemediğini anlattı. Ateş bu hikayeye pek inanmayınca Faryalı’nın oteline götürdü onu. Faryalı ve Evren bir araya gelirde gerilim had safhaya ulaşmaz mı ? Faryalı, Evren, Kelebek, Ateş dörtlüsü bir anda bir kavganın içinde buldular kendilerini. Uzun lafın kısası, geçmiş ve gelecek aynı yerde kapıştı ve olayların hesabını sordu. 

 

Haberin Devamı

EVREN BEY BÜTÜN İYİLERİN DÜŞMANI!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Kavga sonrasında evde ki tek konu oteli satıp İstanbul’a geri dönmekti. Ancak biz seyirciller gibi Yıldız Hanım'da olayların farkındaydı. Otel satılınca hiçbir şeyin düzelmeyeceği gerçeğini, İstanbul’a dönülmeyeceğini çok iyi biliyordu. Ateş ve Su ise otelin satılması için Yıldız’ı ikna etme çabalarına çoktan başlamışlardı. Çocuklara mı hak versek, Yıldız'ın iç güdüsüne mi güvensek diye düşünürken Evren'i unuttuğumuz fark ettik! Evet, Evren ortalıktayken bir şeylerin iyise gitmesi pek de söz konusu değildi!

 

AŞK ACITIR, GERÇEK AŞK DAHA ÇOK ACITIR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Haberin Devamı

Gençlerin aşk hayatı da ebeveynlerinin hayatı gibi karmakarışıktı! Babası, Alara’ya Ateş ile görüşmesini istemediğini kesin bir dille dile getirdi. Ateş’e kızgınlığını belli eden bir mesaj attıktan sonra Alara’nın gönlünü almak için işe koyuldu. Ateş, Alara’nın gittiği havuza gidebilmek için kendini Aslı’nın kapısında buluverdi. Aslı onay "Hayır!" diyemedi tabii... Havuzun kapısının ardında ki Alara’yı görünce incinmeye başladı kalbi Aslı’nın... Daha sonra Ateş ve Alara’yı samimi bir şekilde görünce incinen kalbi kırılmaya yüz tuttu. Ateş, Alara’nın gönlünü alırken Aslı’nın kalbini de kırmayı başarmıştı. İlk aşkın ilk kalp kırıklığı gözyaşı ile sonuçlanınca içimize işledi o sahnede. Üzüldük, belki de hatıralarda gezindik.

 

Haberin Devamı

KAVGA GELİYORUM DEMEZ, GELİR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Uzay ve Cenk’in olduğu mekana mal getiren Kelebek ve Cenk’in yanına gelen Su... Nasıl ama? Tehlikeli bir üçlü öyle değil mi? Su, otelin yarısının onların olduğunu bildiğini düşündüğü Kelebek’e kırgındı. O yüzden ona hiç selam vermeden Cenk’in kollarının arasına gidince Kelebek biraz sinirlendi. Oradan ayrılırken Cenk’in Su’yu aldattığı kızı görünce kızı yanlarına götürdü. Aldatıldığını öğrenen Su adeta neye uğradığını şaşırdı. Kelebek, Aslıyı almak için gittiği kolejin önünde beklerken Uzay, Cenk’in yalanını ortaya çıkardığı için adamları ile Kelebek’e saldırdı. Kelebek’in imdadına Ateş oğlan yetişti. “Senin kafanı bir tek ben kırabilirim.” diyerek ileride çok iyi dost olacaklarına dair yeşil ışık yaktı. İzleyici olarak bu duruma çok sevindik hatta içimizden destekledik!

 

Haberin Devamı

GERÇEKLERLE YÜZLEŞME VAKTİ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı 2. Bölüm

Yıldız, Evren ve çocuklarının ısrarlarına dayanamayaraktan oteli satma fikri için Faryalı’nın yanına gitti. İki tarafta oteli satmaya razı oldu ama Faryalı’nın Yıldız’a hakkı helal değildi. Yıldız’ın oteli satmaya karar verdiğini öğrenen Ateş, Alara’ya bu haberi vermek için tekrardan Alara’nın evine gitti. Tam gidecekti ki Alara’nın babası Cahit Bey’e rastladı. Ateş’i evinde görünce bazı gerçekleri anlatmak adına Ateş ile tek kalabilecekleri bir odaya geçtiler. Cahit’in Evren’i sevmemesinin altında çok farklı sebepler varmış. Alara’nın ölen dayısı Sinan’ı Evren iflas ettirmiş ve bu sebepten dolayı Sinan intihar etmiş. Babasına güvenmemesi gerektiğini oteli satınca alacağı parayı borçlarına harcayacağını ve İstanbul’a dönemeyeceklerini söyleyince, Ateş babasıyla yüzleşmeye gitti. Babasına borcu olup olmadığını sorarken polisler vergi kaçırmak suçundan Evren’i tutuklamaya gelmişlerdi ve böylelikle ikinci bölüme de nokta koymuş olduk. Üçüncü bölümü iple çekiyoruz ve "Yıldız şimdi ne yapacak?" diye sormadan edemiyoruz!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!