Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 11:15

Aşk Laftan Anlamaz, izleyiciyi çok da memnun etmeyen bir bölümle ekrana geldi. Her şey güzel giderken olayların seyri neden böyle bir anda değişti, gelin hep beraber bakalım. Yedinci bölümü tekrardan bir hatırlayalım.

Haberin Devamı

DİDEM GERÇEKTEN HAMİLE Mİ?

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Didem geçen bölüm “Hamileyim!” dedi ve bölümü kapattık. Sürekli bir korunma muhabbeti geçerken anladık ki Didem ”Korunuyorum,“ derken Murat’ı kandırmış. Biraz saf olan Didem karakteri bunu Tuval’e de bu şekilde anlattı ki doğruluk payı arttı. Emin olmak için Doruk da test yaptırdı Didem’e ve Didem test sonuçlarında hamile çıktı. Gerçekten hamile mi, yoksa bir oyun var mı bu konuda hala emin değiliz. Şimdilik yalan gibi durmuyor.

 

MURAT SARSILMAZ İDEAL ERKEK MİDİR?

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Haberin Devamı

Bu bölüm pek de öyle olmadığını gördük. Öncelikle Murat'ın Hayat'a tripleri gereksizdi. Kız sarhoştu gece, uyandığında olanları hatırlamadığını söyledi. Ancak Murat hatırlamıyor diye üzüldü ve karşısında yarı çıplaktı. Hayat'ın aklında soru işaretleri oluştu. Murat ilk başta hayal kırıklığı yaşamasına rağmen sonra "Belki hatırlamaman daha iyidir" dedi. Daha sonra Hayat hatırlamaya çalışıp sorular sorarken de trip attı. Yani ne yaptığını tam olarak bilemedik. Murat'ın tek vukuatı bu değildi elbette. Didem'in testinde de hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra, Didem'den çocuğu aldırmasını istedi. Her ne olursa olsun ortada bir çocuk, onun kanından onun canından biri varken bunu söylemesi, ilk olarak aklına bunun gelmesi hiç hoş değildi. Olaya Didem'in çocuğu diye baktı, kendi çocuğum diye görmedi başta.

 

GERÇEKTEN TORUN GELİYOR GALİBA!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Ailenin tepkisi de beklediğimiz gibi değildi. Azime'yi severdik halbuki "Çay yapamayan kız çocuk yapmış!" ilk tepkisi oldu. Bu tepkiyi de geçtik "Bu bebek yüzünden o kızla evlenmene gönlüm razı olmaz!" dedi. İlk düşünülen şey dünyaya gelecek olan bebek değil, Murat'ın evlilik durumu oldu. Baba bu konuda en mantıklı yaklaşımları yaptı belki de... Hiç değilse o bebeğin Murat'ın da bebeği olduğunu söyleyen oydu. Sadece Didem'in bebeği olmadığını birilerinden duyabildik. Azime'nin Didem üzerinden gelinine laf çarpıtmasını da gördük. Meğer o da Doruk'a hamile kaldığı için apar topar evlenmişler. Azime'nin bu pişmanlığını dile getirişi hoş değildi. Sonuç olarak Doruk diye bir torunu var ve onu seviyor, kendi canından. Replikler üzerinde düşünülmeden yazılmış, hoş olmamış maalesef. Daha çok özen gerektiriyordu bu konuşmalar, yaklaşımlar diye düşünüyoruz.

 

Haberin Devamı

HAYAT'TA DA BİRAZ DENGESİZLİK VAR GİBİ!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Hayat öğrendiğinde evden çekti gitti ve Murat'a söyledikleri, olaya yaklaşımı takdire şayandı. Hiçbir kadın bebeğinin babası tarafından kovulmayı hak etmez, kesinlikle etmez. Murat'la konuşmak istemedi haklı olarak. Öncelik Didem'in bebeğiydi çünkü, onun gece yaşadıkları daha sonra geliyordu. Bu konuda haklı. Ancak akşamına gece ne yaşandığını sormak için Murat'la konuşmak isteyen de o oldu. Sabahki tavrını biraz koruyabilmesini isterdik. O an o tavırla yaklaştı haklı olarak ama sonra bitti. Bir önemi mi kalmadı durumun sabahtan akşama? Altı dolu dolu sahneler gerekiyordu, maalesef tatmin olamadık.

 

Haberin Devamı

KÖRKÜTÜK AŞIK MI OLDUNUZ?

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Tatmin olunamayan en büyük şeye geldi sıra. Hayat ve Murat'ın karşısına geçip "Siz nasıl bu kadar körkütük aşık oldunuz?" diye sormak istiyoruz. Aşık oluş aşamalarını göremedik, altı dolu olmayınca da Murat'ın evi dağıtması, Hayat'ın gömlek koklamasını "çok aşıklar" diye yorumlayamadık maalesef. Halbuki dizimiz bu çift üzerine kurulu, senaristler daha derin bir aşk hikayesi yazıp bizleri inandırabilirlerdi. Bunun dışında Murat aşık mı, değil mi sorunsalı da var. İzleyiciye tam olarak ne olduğu sunulmuyor. Geçen bölüm Hayat'tan hoşlandığını itiraf etti. Ama bu bölüm seven adamdan çok, Hayat'ın onun peşinden koşmasını isteyen bir adam vardı zaman zaman. Hayat için hastaneye koşturması, orada konuştukları bile aşık bir adamdan uzaktı maalesef. Hayat ise körkütük aşık olmuş, Murat'ın yanlışlarını bile doğru kabul edebilecek durumda. Hayat'ın baştaki inatçı, dobra kişiliğine bunlar da ters. 

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Aşk insanı değiştirir mantığı da değil bu, çünkü yavaş yavaş ne aşık oluşunu ne değişimini göremedik. Yıllar geçmiş aradan, büyük aşıkları kavuşturmamışlar, onlar da aşk acısı çekiyor hala gibi yazılan sahil sahneleri de bu yüzden fazla geldi sanırım. Önceki gün konuşmuşlar, ertesinde Hayat gece olanları hatırlamış. Sadece o gün görüşememişler. Gezdikleri yerlerde gezip, hüzünlenmek biraz fazla gibi. Aşklarının büyüklüğü bahsedildiği gibi gösterilmeliydi belki de. Gösterilmediği için eksik geliyor.

 

İZLEMEDİĞİMİZ BİR MOBESE KAMERASI KALMIŞTI!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Haberin Devamı

İpek ve Kerem aslında tatlı bir çift. Kerem’in ilk görüşte aşık oluşu, İpek’in Kerem’in ilgisine kapılışı bile Hayat ve Murat’a göre daha dolu dolu işlendi denilebilir. Aşık olmaları, sevgili olmalarında problem görmüyoruz. Hatta İpek yavaş yavaş Kerem’e daha çok kapılıyor bunlar da güzel ayrıntılar. Yanına gelmediğinde trip atıp özledi, güzel ayrıntılardı. Ama güzel çiftin bir sorunu var... Kerem’in İpek’i mobeseden izlemesi, sürekli hesap sorması komik olarak yazılmış ama düşünüldüğünde hoş karşılanamayabilecek bir şey. Bu yüzden Kerem'in yaptıkları da izleyenlere fazla gelmeye başlamış. Bazı şeylerin azı güzel, abartmamak gerek. Yoksa sevilen durumlar sevimsiz olmaya başlıyor. "Takibi artık tacize vardı!" şeklinde yorumlar görmek mümkün. İzleyicinin böyle görmesi üzücü, aktarılan durum bu olduğu için de haklılar.

 

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm

Aşk Laftan Anlamaz'ın bu bölümü romantik komedi değil, dram ağırlıklıydı desek haksız olmayız sanırım. Altı dolu bir dram olmadığından da biraz sıkıcıydı doğrusunu söylemek gerekirse... Bundan sonraki bölümlerde daha derinliği olan şeyler yazılmasını umarak bu bölümlük bitirelim burada. Fragmana göre daha eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor diye umuyoruz.

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!