Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 09:29

Aşk Laftan Anlamaz'ın altıncı bölümü eğlenceli ve esas çiftin aktiviteden aktiviteye koştuğu bir bölüm olarak aklımızda yer etti. Bölümün tamamında ise gözden kaçmaması gereken ufak detaylar vardı. Gelin beraber bakalım!

Haberin Devamı

AVUKATLAR VE MÜVEKKİLLERİ!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Bölümü karakolda açtık diyebiliriz. Cenk’lerin şikayeti üzerine hastaneden karakola getirilen Murat, Doruk ve Kerem aslında kendilerini anlatmayı başarmışlardı. Kendilerinin darp edildiğine dair konuyu açıklığa kavuşturacak bir açıklama yaptıklarından ve Sarsılmaz soyadının etkisi ile aslında serbest bırakılacaklardı. Ancak Hayat ve İpek’in karakolu birbirine katmaları üzerine geceyi bütün erkekler nezarethanede geçirdiler. Murat’ın dediği gibi avukatları yüzünden nezarethaneye alınacak ilk müvekkiller onlar oldu. Ee tabi bu durumdan pek şikayetçi de değillerdi aslında. Hayat’ın Cenk’e posta koyuşu, Murat’ı savunuşu derken Murat fazlasıyla sevindi. İpek de her ne kadar hep dövülmelerine vurgu yapsa da 'sevgilim', 'erkek arkadaşım' diye Kerem’den bahsederken Kerem’in de ağzı kulaklarına varmıştı.

 

Haberin Devamı

DİDEM’İN OYUNU ORTAYA ÇIKTI!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Nezarethanede kafaya kafaya verip düşünen üçlümüz, sabahında Cenk’i de hesaba tutarak gazete haberinin de, Cenk’in Hayat’a yaklaşma oyununun da altında Didem’in olduğunu öğrendiler. Ee tabi bütün bunları öğrenen Murat, bir şey yapmadan duramazdı. Didem ile olan antlaşmayı feshetti, Didem artık Sarte’nin yüzü değil. Bölüm boyunca genel olarak Didem’i depresyonda ve Tuval’i sık boğaz ederken gördük. Halbuki bölümün başında Murat’ın gerçeği öğrendiğini bilmeden Murat’la evlenme hayali kurup, gelinlik modeli seçmeye çalışıyordu. Her şey bir anda tepetaklak olduğunda da kendini yeme içmeye verdi kızımız.

 

BUZLAR HIZLICA ERİDİ!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Haberin Devamı

Her şey ortaya çıktığı için Murat da Hayat’a karşı eski sempatik hallerine döndü. Öyle ki karakolda geçirdikleri gecenin ertesi günü beraber yemeğe çıktılar, aynı zamanda Murat da Didem gerçeğini Hayat’a söylemiş oldu. Hayat da artık biliyor Didem’in doğum gününde Didem ile Murat’ın arasında bir şey olmadığını. Aslı ve İpek’e anlatırken duyduğu mutluluk da gözlerinden okunuyordu.

 

BİR SEVGİ YOKSA, BAŞKA BİR SEVGİ ONA İLAÇ OLUR!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Hayat bunları yaşarken mutluydu, ama bu bölüm hep mutsuz olan bir karakter vardı; o da İpek. Geçen bölümlerde babası ile çok iyi bir ilişkisi olmadığını üstü kapalı öğrendiğimiz İpek’in bu bölüm babasını gördük. Evlat ayrımı yapan, İpek’e sevgi göstermeyen baba, oğlu için İpek’ten yine bir şeyler istemeye gelmişti. Ondan sadece sevgi görmek isteyen İpek’in üzüntüsünü bütün bölüm gördük. Bir de baba fazlasıyla zeytinyağı kıvamındaydı. Kızından oğluna dükkan açmak için arabasını satmasını istediği yetmemiş gibi bir de her fırsatta onlara yardım eden İpek’i paragöz ilan etti. İpek babasıyla böyle sevgisiz bir ilişki yaşamasına rağmen bu bölümde gerçekten yanında kimlerin olduğunu gördü. Arabasını kızı gibi gören, onu satacağı için çok üzülen İpek’e Kerem, Hayat ve Aslı yardım etmek için seferber oldu. Böylece babasına vereceği parayı arabasını satmadan bulmuş oldu İpek. Ama öfkesi, üzüntüsü hala duruyordu. Bunun için de Kerem iş başındaydı. İpek’in öfkesini atabilmesi için onu ringlere çıkardı. İçindeki öfkeyi yumrukları ile atmasını sağladı. İpek soğuk görüntüsünün altında sevgiye ihtiyaç duyan bir karakter. Arkadaşlarının ve Kerem’in sevgisi ona mutluluğu gösterdi.

 

Haberin Devamı

DERYA’NIN MUTLULUĞU DA ŞİRRETLİĞİ DE KISA SÜRSÜN!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Aile dramı yaşayan tek kişi İpek değil bildiğimiz gibi. Murat’ın da üvey annesiyle sorunları var malum. Geçen bölüm kavga ettikten sonra bu bölüm aralarında bir konuşma geçti. Derya, Murat’ı Doruk’u kullanmakla suçladığı için Murat, bir sözleşme imzalayacağını söyledi. Doruk’un da içinde bulunduğu konsept proje başarısız olursa tek başarısız Murat sayılacaktı. Bir de bunu herkesten gizli tutacaklar, sadece Murat ve Derya bilecek. Ee tabi bu durum Derya’yı fazlasıyla mutlu etti. Daha neler yapacak göreceğiz. Bu Murat nefreti fazla itici, paragözlülüğü fazla uyuz olunası… Gerçek yüzü herkes tarafından tam olarak görünüp herkesin tepkisini bir gün alır umarım. Azime zaten gelinin yaptıklarının farkında ve onu uyardı. Nejat da bu bölüm Derya’ya sert bir posta koydu. Devamında neler olacak, Derya’nın bu gizli sözleşmeden olan mutluluğu ne kadar sürecek göreceğiz.

 

Haberin Devamı

ARANILAN GELİN BULUNDU!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Sarsılmaz ailesinden konu açılmışken, oradan devam edelim. Beklenen Azime & Hayat karşılaşması sonunda bu bölüm gerçekleşti. Beklendiği gibi temiz yüzlü Hayat, kendini Azime’ye hemen sevdirdi. Öyle ki Azime ilk görüşte aşk olmasa da ilk görüşte gelinini buldu. Hayat’ı hemen sorgu suale başladı. Sevgilisi olmadığını öğrendiğinde rahatladı, ailesel doğurganlığının iyi olduğunu öğrendiğinde sevinci katlandı. Murat’a uygun olduğunu kendisi tescilledi. Tabi şirkete gitme nedeni de Doruk’un dayak yeme meselelerinin bir kız yüzünden olduğunu söylemesiydi. Her şey üst üste geldi,o gelin kaçamazdı. Ee karşılaştığı aday da gördüklerinin en iyisiydi. Şimdi sırada Murat’a da bunu kabul ettirip , gelinini resmileştirmek kaldı.

 

Haberin Devamı

FUAR VAR, GİDİLECEK Mİ?

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Fuar için İzmir’e gidecek Murat, Hayat’ı da yanında götürecekti. Hatta Doruk da gelecekti ama son anda vaz geçti. Bu fuara gidiş ikili için yakınlaşma fırsatı olacaktı. Ama ne oldu? Fuar’a gidemediler. Didem Murat ve Hayat’ı kıskandığından Hayat’ın kapalı yerde kalma korkusunu kullandı ve Hayat asansörde kilitli kaldı. Murat ona ulaşamadığından, uzun süre geçtiğinden de asansörde bayıldı. Buraya bir dip not eklemek gerekirse bir romantik komedide böyle bir psikolojik tramva sahnesinde Hande Erçel olabilecek en güzel performansı gösterdi bizlere. Asansörde kilitli kalma sahnesi bu yüzden bölümün favorileri arasında yerini aldı.

 

MADEM İZMİR’E GİDEMEDİK, MURAT’IN EVİNDE KALALIM!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Tam olarak böyle oldu. Murat, bayılan Hayat’ı hastane yerine kendi evine götürdü, doktor çağırdı. Bu durumu neden, niçin diye sorgulamayı bir kenara bırakmak gerekiyor, çünkü ben mantıklı bir açıklama getiremiyorum. Ancak eve gelmelerinin nedeni bir çok yakınlaşma sahnesi yazılmasıydı. Bu sahneler de yazılmış, güzel oynanmıştı. Hayat’ı uykusunda izleyen Murat gördük. Onun başında beklediğini öğrenen Hayat’ın mutluluğunu da gördük.

Ertesi gün yine bir iddialaşma hakimdi ikili arasında. Murat, yüzme bilmeyen Hayat’a yüzme öğretmekte ısrarcı davrandı. Havuzda eğlenceli zaman geçirirken didişmeyi tabi ki ihmal etmediler. Didişmek Hayat ve Murat’ta huy oldu, biliyoruz ki. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

İddialar bununla sınırlı değildi. Balık tutmaya gittiler. Balık tutarken eğlendikleri gibi, Hayat tuttukları balıkları satarken Murat’ın şaşkınlığını da gördük. İkilinin eğlenceli sahnelerine Sezen Aksu- Şanıma İnanma şarkısı eşlik etti. Eğlenceli,güzel sahnelerdi. Ancak buraya bir dipnot ile eleştiri getirmeyi boynunumuzun borcu biliyoruz. Hayat ve Murat gayet didişen, şirin bir çift olacakken bazı şeylerin dozu ayarlanmalı artık. Mesela Hayat’ın sakarlığı düz yolda yürürken düşecek duruma geldi. Sürekli Hayat düşüyor,Murat tutuyor. Tuttuğunda da uzun uzun “biz aşık oluyoruz” bakışı atıyorlar. Bunlar bölümler içine serpişse haz verecek sahneler olurdu. Ancak bölümlerdir, hem de her bölümde birkaç defa bunları görmek izleyicileri artık sıkabilir. Bir doz ayarlanması şart.

 

İDDİA KOLAY BİTMEZ!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Yüzme, balık tutma ile bitmedi tabi ki iddia serüvenimiz. İçme içmek konusunda da iddialaştılar. Bu iddianın sonucu bize kalan sarhoş bir Hayat oldu. Sarhoş olması bile inadından alıp götürmeyen Hayat’a bu halde bir aşk itirafı geldi. Evet bu bölüm bir itiraf aldık. Murat kucağına aldığı sarhoş Hayat’a ondan hoşlandığını ilan etti. Ama Hayat bunu şimdilik hatırlamıyor. Hayat’ın hatırlamadığı şeylerden sadece biri bu. Çünkü sabah uyandığında üzerinde Murat’ın gömleği vardı. Murat’ın yatağında uyuyordu. Ve Murat,Hayat’ın karşısına yarı çıplak çıktı. Hayat gibi biz de o gece neler olduğunu bilmiyoruz. Murat “hatırlamanı isterdim” dedi, ama hatırlanacak kadar özel bir gece mi geçirdiler? Yoksa sadece sarhoş Hayat’ın sakarlıkları mı onları bu hale getirdi? Bu da gelecek bölümde aydınlanır diye umuyoruz.

 

BU KADAR KLİŞE BİRAZ FAZLA!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

Hayat ve Murat mutlu diye bakalım biz, bölüm sonu bir sürpriz ile bitti. Aslında bir klişe sürpriz ile bitti. İkinci kadın gelir ve “ben hamileyim” der. Adam şaşkın, bunu duyan kadın şaşkın. Yanlış anlaşılmalar olur en başta… Böyle bir klişeye gerek var mıydı emin olamıyorum. Ancak evet Didem, Murat’a hamile olduğunu söyledi bölüm sonunda. Bakalım Murat nasıl def edecek Didem’i?

 

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm

7.bölümün yayınlanan fragmanı yine eğlenceli ve aşk dolu bir bölüm vaad ediyor bizlere. 6.bölüm ile birlikte reytinglerde AB grubunda zirveyi gören, Total’de de zirveye çok yaklaşan, ortak olan Aşk Laftan Anlamaz kendine izleyicinin kalbinde iyice yer edindirmiş durumda. Bundan sonrası daha çok kendini tekrarlamayan, izleyicinin daha çok seveceği bir senaryoya bağlı aslında. Son olarak keyifle izlemeye devam edelim Aşk Laftan Anlamaz’ı,herkesin emeğine sağlık diyoruz.

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!