Bolulu 15 Temmuz şehidinin mezarında anma etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Bolulu 15 Temmuz şehidinin mezarında anma etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 14:12

Bolulu 15 Temmuz şehidinin mezarında anma etkinliği

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU, (DHA) - BOLU'da, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında, darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen'in mezarına karanfil bırakılırken, şehidin annesi Emine Özen, gözyaşı döktü.
15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıldönümü kapsamında Şehitler Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2'nci Komando Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törende Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Velit Bekdaş’ın eşi Meryem Bekdaş da hazır bulundu. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kuran-ı Kerim okundu ve İl Müftüsü Orhan Genç tarafından dua edildi.
Darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan polis memuru Ozan Özen ile diğer şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. Şehit Ozan Özen'in annesi Emine Özen, oğlunun mezarına karanfil bırakırken, gözyaşlarını tutamadı. Emine Özen'i eşi Metin Özen teselli etti. Şehitlerin mezarları başında da dua edilmesiyle tören sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!