Bolu'da esnaf ile zabıta arasında gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Boluda esnaf ile zabıta arasında gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 19:51

- Sanayi sitesindeki bazı iş yerlerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlemek isteyen zabıta ile esnaf arasında gerginlik yaşandı

Haberin Devamı

BOLU (AA) - Bolu Sanayi Sitesi'ndeki bazı iş yerlerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlemek istenen zabıta ile esnaf arasındaki gerginliğe, polis ekipleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsatı bulunmayan 6 iş yerini mühürlemek için Aşağısoku Mahallesi'ndeki sanayi sitesine gitti.

Ekipler, Recep Kuran'a ait iş yerinin ardından Adnan Fidan'a ait oto döşeme dükkanını da mühürlemek isteyince sanayi esnafının tepkisiyle karşılaştı.

Gerginliğin artması sonucu zabıtanın yardım istemesi üzerine, olay yerine çevik kuvvetin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

Kapının önünde toplanarak dükkanın mühürlenmesini engellemeye çalışan esnaf ile zabıta arasındaki gerginliğe, polis ekipleri müdahale etti.

Haberin Devamı

Polisin iki tarafı da ikna etmesinin ardından zabıta ekipleri, ruhsatı bulunmayan iş yerlerinin sahiplerine, evrakı tamamlaması için 3 gün süre vererek sanayiden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!